20110511

ars11

Ny on koettu ARS11. Testattu rintareppua ja juostu loppuosa läpi sillä emme tajunneet, että Kiasma sulkee tiistaisin ovensa jo viideltä.
Valokuvia, valokuvia. Loputtomasti valokuvia. Jos olisimme menneet katsomaan saman näyttelyn Valokuvataiteen museoon vaikkapa nimellä nykyvalokuvaa Afrikasta, olisi näyttely ollut varsin mielenkiintoinen ja onnistunut. Ollakseen ARS11, näyttely oli oikeastaan aikamoinen pettymys. Valokuvaa, valokuvaa. Muutama teos jotain muuta ja lisää valokuvaa, valokuvaa.

Odotin enemmän. O:kin taisi odottaa enemmän. Viimeksi meni Kiasmassa sormi suuhun. Tällä kertaa tuli uni kesken näyttelyn.

Valokuvista iso kiitos J:lle jälleen kerran. Ja seurasta tietenkin myös.

15 kommenttia:

 1. Oih miten ihana tuo viimeinen kuva teistä! <3

  VastaaPoista
 2. Komppaan satua, voi vauvaa! ♥

  VastaaPoista
 3. Me käytiin kaverin kanssa viikko sitten tiistaina, mutta onneksi kolmen aikaan jo. P:n isä, (joka muuten on Kiasman avajaisnäyttelyssä mukana ollut taiteilija) ehti jo sanomaan, että tupa on täynnä valokuvia ja not so interesting. Muutenkin taisi olla sokerirasituskokeen jälkeen huono päivä keskittyä mihinkään, mutta ei mua oikeasti vaan kiinnostanut. No ne lehmänhännät ja taljat ihmisen muodossa joo, mutta muuten kaikki oli aivan yhtä kiinnostavaa ku randomkaverin 1000 valokuvaa kissastaan facebookissa.

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä kommenttini tulevat eri nimellä kuin tavallisesti, älkää hämääntykö. Blogger on ihan sekaisin. :/

  VastaaPoista
 5. Satu ja Sofia, ehdin tosiaan nähdä heijastuksesta leeeeeveeeeeän haukotuksen ja siitä noin sekunnin päästä seuralaiseni hihkaisi, että hei se nukahti! :D

  mutsimutsi, joo tämä oli tosi omituinen painotus ollakseen ARS11, kuten sanoinkin, valokuvanäyttelyksi kyseinen kokoelma olisi ollut mielenkiintoinen, ARSiksi se ei mielestäni riittänyt. :/ Mutta mukava huomata etten ollut ainoa joka näin ajattelee.

  VastaaPoista
 6. Babybjörn on tosi epäergonominen vauvalle, eikä pienelle lapselle tee psyykkisesti hyvää kantaa häntä kasvot eteenpäin.

  VastaaPoista
 7. Mäkin odotin enemmän. Luin jostain, että näyttely tulee muuttamaan käsityksesi afrikan taiteesta, ja sitten ei se muuttanutkaan niin olin vaan että höh. Jotenkin yleistunnelma oli tosi masentava, eikä yhtään parantanut mun hiukka negatiivista afrikkakäsitystä ollenkaan. Tosiaan, enemmän jotain muuta kuin pelkkiä valokuvia olis ollu jees.

  VastaaPoista
 8. Ano, hahhaa, voi elämä taas mitä kommentointia. Baby Björn lienee superepäergonominen yhdellä Kiasmakäynnillä käytettynä ja museosta lainattuna. Ja toki seitsenkuiselle vauvalle on kammottavan vaarallista psyykkisesti nähdä ja kokea asioita niin, että naama on menosuuntaan eikä tuijotella äidin paitaa ja käännellä päätä niska vinksallaan, että näkisi edes jotain. ;)

  Ulrika, samaa iskulausetta naureskelimme J:n kanssa. :D

  VastaaPoista
 9. Epäilen, että O voi psyykeltään paljon paremmin kuin sellaiset vauvat, joiden vanhemmat käyttävät päivänsä haukkumalla muiden lastenhoitoa ja -kasvatusta anonyymisti netissä sen sijaan että veisivät lapsensa vaikka museoon. Oli kantoväline sitten ergonominen tai ei.

  VastaaPoista
 10. Oho, kommenttini babybjörnistä on poistettu. Halusin vain kertoa (sinulle ja blogisi lukijoillekin), ettei bb:tä suositella pitkäaikaiseen tai usein toistuvaan käyttöön. Harmi, että Kiasmassa on lainattavissa tuollaisia rintareppuja, kun parempiakin olisi olemassa.

  VastaaPoista
 11. Kommentit (muuutkin kuin baby björniä koskeva) ovat ihan bloggerin kadottamia, itse olin jopa vastannut siihen kuten muihinkin kommentteihin. Ja niin ovat kadonneet kaikki, ne vastauksetkin. Postaamaankaan ei ole tänään päässyt lainkaan.

  VastaaPoista
 12. Huhui, taide on vähän raskasta perheen pienimmille:) Alkaa väsyttämään.

  VastaaPoista
 13. Ja höh, minä kun olen toistuvasti palannut katsomaan, että koska ne kantoreppukommentit palaa, että pääsen nauramaan. Ei ne taida palata. Hmph, näin viedään ilo ihmisiltä.

  - Laura

  VastaaPoista
 14. Kiki, joo se oli aika pitkä päivä muutenkin. :D

  Laura, ai kamala, naurahdin oikein ääneen. :D

  VastaaPoista
 15. Totta kyllä muuten, että valokuvataidetta oli esillä aika paljon! Tykkäsin kyllä niistä mystisesti leijuvista suufilaisista hahmoista, jotka olivat samassa tilassa sen leijuvan valkoisen meditoijan kanssa. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!