20110414

vihreä vihreän kanssa

Kun suunnittelimme värileikkiä ja Kiki ehdotti teemaksi vihreää, mietin ensin, että eihän minulla ole mitään teemaväriin sopivaa. Olen varsin vihreä vihreän kanssa ja ylipäätään suhteeni vihreään väriin on jotenkin hankala. En omista juurikaan mitään vihreää enkä käytä vihreää väriä juuri missään. Joissain töissä pikkuruisessa osassa sitä on joskus näkynyt mutta hyvin vähän.

Ihailen kyllä muiden sisustuksessa limenvärisiä yksityiskohtia, nautin kesän vihreydestä ja pidän minttujäätelöstä. Mutta silti vaati niin sanotusti melkoisia ponnistuksia etsiä kotoa vihreitä asioita mukaan otettaviksi värileikkiin. Vasta kun kaivoimme niitä harvoja esineitä esille, tajusin että viime aikoina vihreää on näkynyt muuallakin. Huomasin, että oikeastaan iso osa tällä hetkellä työn alla olevista projekteista on minusta riippumattomista syistä vihreitä.

Jo pidemmän aikaa jatkuneen vaalikampanjan visuaalinen ilme on minun käsialaani ja sen kantavana värinä on vihreä. Siihen on pienissä pätkissä pikkuhiljaa tehty vaikka mitä. Autoteippauksia ja kurkkupurkkien etikettejä. Isoja bannereita ja pieniä lehti-ilmoituksia. Julisteita ja nettisivuja.
Eräs toinenkin projekti on varsin vihreä. Vielä en voi kovin paljon paljastaa mutta tällainen kaveri sieltä kurkkii. Kerron lisää kun aika on.


Niin ne vain kasautuvat. Ne samanlaiset asiat. Tietyt jutut vetävät magneetin lailla puoleensa samoja juttuja. Ja lopulta huomaa kuinka palaset vain loksahtavat kohdalleen.

Värileikki oli äänekästä, hauskaa ja vihreää. Pilkullista, kameroita ja superhyvää piirakkaa. Sotkuista, kiivisosetta ja duploja. Mehupillejä ja mainioita tuttavuuksia. Kiitos vielä ihan hirmuisesti Riikka ja Kiki. Meillä oli tosi hauskaa. (kuvista osasta kuuluu kiitos myös samaisiin osoitteisiin)


6 kommenttia:

 1. Kiitos teille, meillä oli tosi kivaa!

  VastaaPoista
 2. Vinkiksi tulevaa varten, että jos vielä tarvitsee vihreää tehdä niin vehnänorasjauheesta (sellaisesta kylmäkuivatusta) ja vedestä saa hyvän iloisen vihreän maalin :)

  VastaaPoista
 3. Riikka, oli kyllä tosi mukava tavata taas. :)

  Ottilja, kiitoksia vinkistä. Suoraan sanoen mun hieno kiivisose ei värjännyt juuri mitään. :D

  VastaaPoista
 4. Söpöläiset soseessa:)

  VastaaPoista
 5. Ja kiitos itsellenne, meilläkin oli hauskaa! Emäntä ja pikkuisäntä olivat ihan rättipoikki päivän jälkeen:D

  VastaaPoista
 6. Kiki, oli aika väsynyttä porukkaa meilläkin. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!