20110415

vetoketjuja, lattea ja henkistä tukea

Tänään on mahtava päivä. Pölyinen ja lämmin. Laitoin jalkaan lenkkarit. Bussi tuli juuri kun kurvasimme pysäkille.


Keskustassa toimimme henkisenä tukena. O myös aika äänekkäänä. Tänne nyt sitä ruokaa huitoivat pienet kädet ja mätkivät pöytää minkä ehtivät. O on niin isoa tyttöä kun istuu syöttötuolissa.
Kiitos S:n, löysin elämäni laukun. Veikkaan, että luottokorttiyhtiöni kiittää myös.
Kiitos myös J:lle. Jälleen kerran oli hauskaa ja terapiahenkistä. Luovaa, lattea ja ällömakeita keksejä. Kanasalaattia ja kahviloita. (Juu ja juurikasvua, älkää siitä huolehtiko, se kadotetaan piakkoin.)Niin. Se laukku.Se on äärettömän kaunis ja sinne mahtuu koko elämä. Ja se sopii täydellisesti niin lenkkareihin kuin näihinkin.

Kotiin tullessa paistoi edelleen aurinko ja posti oli tuonut kasan ihanuuksia. Sähköpostissa odotti yhteistyökuvioita ja työtarjouksia.

Tänään on mahtava päivä.

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että teillä oli mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Voi mahtavuutta! Onnittelut niin työn kuin muunkin elämän saralla! Piti ensimmäisen kerran avautua tänne mm. siitä, että sulla on yksi suloisimmista vauvoista, joita olen nähnyt (ja niitä on monta),ja ihailen sun luovia töitä ihan älyttömästi.Jotenkin sun blogia lukiessa tuntuu, että palikat on ojennuksessa juuri niin kuin pitääkin, ja se luo uskoa ja hyvää mieltä meille muillekin. Enkä tarkoita tällä sitä, että kaiken pitäisi olla ruusuista ja mannaa vaan sitä, että on hienoa nähdä sun nauttivan ihan perusarjesta ja työn&kotiäitiyden yhteensovittamisesta. Ja teillä se toimii.Vihreää kevättä Ranskasta!

  VastaaPoista
 3. Ihanan söpöinen vauva! Niin, ja laukku sekä kengät ovat mahtavat!

  VastaaPoista
 4. Riikka, tällaiset päivät tekevät kyllä niin hyvää! Ja kiitos sinulle myös, osa postikasasta oli teiltäpäin. <3

  Anonyymi, kiitos tosi kauniista sanoistasi, olen tosi otettu. Arki se on loppujen lopuksi sitä parasta jos siitä osaa nauttia. Kauniita kevätpäiviä sinne Ranskaan!

  Absolutelu white, kiits, olen itsekin ihan mykkyrällä tuosta laukusta. Vihdoinkin aivan täydellinen laukku!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!