20110429

tennarit ja taidekuvia

Parvekkeelta näkyvissä koivuissa on jo pienet lehdenalut. Aurinko leikkii iholla ja ilman aurinkolaseja ei ulos ole asiaa. Herkkuviikon myötä on löytynyt muutama uusi toppisuosikki ja eilen korkkasin kevyttennarikauden. Näitä käytin viimeksi valtavan mahani kanssa superhelteillä viime syksynä. Tuli hassu flashback niistä ajoista kun kävelimme autolle.
Taivaasta oli pakko ottaa taidekuvia. Olen hehkuttanut ennenkin pokkarilla kuvaamisen hauskuutta. Se on niin hassun pieni kädessä järjestelmäkameran jälkeen ja sitä taantuu ihan innostuneen lapsen tasolle kaiken maailman kalansilmäefektien kanssa.
***
Eilisen päivän herkku oli alehyllyn sormusostos joka päätyi heti sormeen. Useimmiten jemmaan uudet jutut laukkuun ostoreissulla ja sieltähän ne sitten juuri sinne kaapinperälle päätyvät. Nyt rikoin kaavani ja pujotin rujon möhkylän samantien kättä koristamaan. Alessa tämä oli varmaankin repeytyneen pitsin takia, näin näitä jo joskus aiemmin ihan siistillä kokopitsillä. Mutta jokin siinä repaleisuudessa nimenomaan puhutteli. Epätäydellinen ja kaunis juuri sellaisena. Oikeastaan jopa parempi kuin ehjänä. 1 kommentti:

  1. Ihana muhkusormus! Tykkään niin näistä korukuvista. Ja ihania fisheye-kuvia <3

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!