20110428

suklaata, kaurakeksinmuruja ja kavioita

Eilisen loppuosa oli itsessään niin herkullinen, ettei yksittäisiä päivän herkkuja voine edes poimia. Illan asussakin yhdistyi monta herkullista osaa. Sävytkin olivat herkkuihin viittaavia, suklaata, kaurakeksiä ja kermaa.


Vihdoin ja viimein neitsytmatkalleen pääsivät kaviokenkien aateliin lukeutuvat Irregular Choicet joista lisää täällä. Nämä ihanuudet ovat kiltisti odottaneet kesäkelejä ja katselleet koko talven haikeana Emujeni perään kun olemme lähteneet ulos. Hame on vanha tuttu sekin vaikka vähemmän varmasti kuvissa näkynyt. Jollain hassulla tavalla tunsin itseni hameessa hetken ylipukeutuneeksi, olinhan hiihdellyt verkkareissa ja topissa jo monta päivää.


Toppeja oli kaksi päällekäin, All Saintsilta molemmat. Alla superpehmoinen riekale ja päällä suklaanruskea epäsymmetrinen kauris. Puuhuivi on nyt kertakaikkiaan jämähtänyt kaulaani kermanvaaleana yksityiskohtana. Suoraan sanoen se oli aavistuksen liian kuuma jo eilisessä säässä.Aurinkolasit pitää olla tottakai ja suttunuttura. Miljoona pinniä ja pari varalla laukussakin. Kaulakoruna killuu nahkainen kattokruunu ja sormeen sujautin pääkallon. Toisessa ranteessa on rennosti nahkainen ruskea hihnaviritelmä ja kynsissä jo eilen nähtyä graffitilakkaa. Tosin uudelleen ja siistimmin laitettuna. Kynsilakasta ja kaulakorusta aavistuksen lisää täällä. Kallosta täällä.


6 kommenttia:

 1. Olette kyllä tyylikäs leidi, jaksaispa itsekin ajatella ennen ulos lähtemistä jotain muutakin kuin sitä, että kunhan ei alasti lähde. Tuo huivi on kans rakkauteni, mistä sen keksit?

  T. Tapiiir c:

  VastaaPoista
 2. Nuo kengät ovat niiiin ihanat, olen kuolannut niiden perään jo pitkään. Jospa saisin joskus vielä ostettuakin, niin pääsisi itsekin kopistelemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Siis mistä, oi mistä tuollaisia kynttiläkruunukoruja saa? Ja miten olenkaan voinut tähän asti elää ilman sellaista?

  VastaaPoista
 4. Olit eilen super nättinä!!! Tuo huivi on upea!

  VastaaPoista
 5. Wautsi, ihana asukokonaisuus. Komiat kengät ja ihana pääkallosormus. Ihaillut noita tontyyppisiä aiemminkin <3

  VastaaPoista
 6. Heke, no mutta kiitos. Aina en tosin jaksa edes ajatella mutta välillä täytyy vähän tsempata. :D

  Nekku, nuo ovat aivan ihanat. Ja kyllä, ne todellakin kopisevat kävellessä. :)

  Aura, kattokruunu on Pieces-liikkeestä ja juuri eilen katselin, että ovat vielä alessakin. :)

  Nina, itse olit upeus kertakaikkiaan. <3

  Anski, kiitoksia, jotenkin loksahtivat taas palaset kohdalleen. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!