20110402

onhan ne aika ärtsyt

Keittiö on ollut jo pitkään aikaa vähän vaiheessa. Nytkin siellä on menossa kaikenlaista joka on vielä kesken mutta jotain sain jo aikaankin. Suuresta rakkaudestani oranssiin huolimatta, keittiö on aina ollut enemmän punamustavalkoinen ja siihen suuntaan on pyritty. Viimeisimpänä matchattiin O:n syöttötuoli.

Punavalkoraitaisten purkkienkin metsästys on pikkuhiljaa tuottanut tulosta. Edelleen jos sinulla lojuu näitä tarpeettomina, saavat ne meiltä hyvän kodin lajitovereidensa seurassa.

Olin jo ostanut Ikean punavalkoraitaista kangasta tehdäkseni siitä verhokapan kunnes bongasin jotain ihanaa kirpparikierrokseltani. Olen viime aikoina tehnyt ihan mahtavia löytöjä kirpputoreilta. Toisaalta oma myyntipöytäni ei ole juurikaan kannattanut, hyvä kun pöytävuokran verran saa myytyä. Taitaa olla se vaihe vuodesta kun kaikki muutkin siivoavat kaappejaan.

Niin.

Onhan ne aika ärtsyt.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi2/4/11 16:26

  Heiiii, mikäs vika tossa entisessä pöydässä on? Toihan on oikein hyvä tohon! :D S

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/4/11 22:06

  Blogiasi seuratessa tulipa mieleeni tämä:

  http://www.huuto.net/kohteet/retron-ystavalle-poyta-ja-4-tuolia-vuodelta-1974/172115433

  aika bueno, vaikka tuolit onki vähän ronskit!
  silti njau!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/4/11 01:47

  Aiemmassa postauksessa ihailemani kangas on tässä vieläkin kauniimpi! Onhan noissa väriä ja kuosia, mutta ei ollenkaan liikaa, oikein onnistuneet ovat ja jotenkin "sisustavat" tuon keittiön nurkan paremmin kuin kappaverho.
  Mukavasti löytynyt Marianne-purkkeja. Kirpparilta löytynee puuttuva kansi jossain välissä, mikäli semmoisen haluat. Huutonetissä on tietysti paljon varaosia melkein mihin vaan, mutta pahuksen postikulut voivat nostaa hintaa ikävän paljon.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!