20110421

multitasking

Aiemmin tavallisen torstain yhteydessä oli puhetta päivien valitsemisesta seurattavaksi. Että tokihan sitä ottaa sellaisen päivän jolloin tapahtuu enemmän.

Eilen oli niin hoppu etten ehtinyt edes kuvata mitään. Syötin O:ta samalla kun palaveerasin otsikkotasoista, painoteknisistä seikoista sekä taulukoiden taittamisesta, vaihdoin vaipan lennossa ja menin auttamaan erään tiedotteen taittamisessa. Suhasin kahden toimiston väliä, vauva toisessa kainalossa ja kassi toisessa, vaunut yhdessä kädessä ja kahvimuki milloin missäkin. On tämäkin melkoista multitaskingia, mietin siinä jossain välissä kun lämmitin vauvanruokapurkkia ja yritin saada työpaperit laukkuun siisteinä ja suorina.

Söin lounasta neljältä iltapäivällä, olin aamusta pessyt jo koneellisen pyykkiä ja siivoillut pahimpia sotkuja kotona. Työjuttujen jälkeen käytiin vielä ostamassa Mummulle syntymäpäivälahja, me kun tulemme pääsiäisen vietosta kotiin vasta synttäreitä edeltävänä päivänä. Pääsimme tihkusateessa kotiin ja O:n viihdyttämisen lomassa pesin keittiön sekä kaksi koneellista pyykkiä. Tukankin ehdin pestä ja kerrankin katsoa vähän telkkariakin vaikka toinen mukillinen kahvia jäikin jäähtymään.

Siivoamiset siksi, että tänään pakataan koko orkesteri autoon ja ajetaan kauas pääsiäisen viettoon. Mukavampihan se on puhtaaseen kotiin tulla. Ja saattaa kuulemma Mummikin piipahtaa tässä kohtapuoliin kahvilla.

Viime aikoina kalenteri on näyttänyt varsin täydeltä. Ja siltä se näyttää tästä eteenpäinkin. Ensi viikolla tullaan maanantaina kotiin, tiistaina on Mummun synttärit, keskiviikkona minulla on työpalaveri sekä meikki-iltamat, torstaina on perhekahvilaa ja P:n synttärit. Ja tokihan sitä nyt pitää olla itse väkerretyt kortit ja kaikki. Niin Mummulle kuin P:llekin. Yksi palaveri per päivä kuulostaa vähältä mutta kiillottaakseni multitasking-nainen -kruunuani voin kertoa, että se sisältää vauvan ottamisen mukaan, vaunuilla sompailun ties mihin monen bussin päähän ja takaisin ja toki sen vauvan hoitamisen siinä samalla.

Joka päivälle riittää jotain. Onneksi varsin mukavia asioita vaikka onhan tässä välillä aikataulullista taitelua toki kerrakseen.

Pääsiäisloma tulee todellakin tarpeeseen vaikka oikeastaan olenkin jo pakannut kameran, piuhat, koneen virtalähteen ja nettitikun. Ihan vain varalta. Jos jossain välissä ehtii vaikka tehdä jotain projektia eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. hyvää pääsiäistä! Täällä myös pakataan, siivotaan ja yritetään syödäkin jossain välissä. Reissua pukkaa :)

    Tosin mä aion jättää koneen kotiin, joten kuviakin pääsen lataamaan koneelle vasta tiistaina. Nauttikaa, ja ladatkaa kunnolla akkuja! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä nostan sulle hattua! Ja nostin jo silloin kun kerroit, kuinka tulit viimeisimpään värileikkiin - tunnustan, en olisi itse moiseen lähtenyt!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!