20110406

koti kellastuu

Olohuoneesta päin nimittäin. Ei se siihen kynsilakkaan loppunut vaan lähti kertakaikkiaan käsistä. Pienin muutoksin paremmaksi. Eikös se ole aika toimiva muutos jos joka kerta muutettuun kohteeseen astuessa alkaa hymyilyttää kun se on niin mukava.

Budjetti oli superpieni ja värit nyt selkeästi raikkaammat. Uudet hankinnat pidettiin minimissä ja ompelukone on surrannut lähes yötä päivää. Pyrin hyödyntämään pääasiassa jo olemassaolevia elementtejä. Aiempi oranssi sai huutia ja tilalle ilmestyi keltaista ja grafiitinharmaata. Tuo keltaharmaan yhdistelmä on kutitellut mielessä jo alkuvuodesta asti. Nyt pistin vihdoin tuulemaan.

Ennen-kuvat voit katsoa täältä.

Jälkeen-kuvat tulevat tässä.


14 kommenttia:

 1. Hieno!! Siitä se ajatus sitten lähti...

  VastaaPoista
 2. Sekä ennen että jälkeen teillä on ihanan harmonisen näköistä.
  Keltainen ja harmaa on hykerryttävän hyvä väripari.

  VastaaPoista
 3. Miten paljon pienillä tekstiilimuutoksilla saakaan aikaan! Se on jotain ihan mieletöntä! Minullakin musta-valko-harmaa-keltainen kausi päällä :). Sohvalle tarttis tehdä jotain, kun se on vaalean beige, tv kaapille pitäis tehdä jotain kun se on tummanruskea, samoin olohuoneen pöytä ja matto. Mitä tehdä niille? Ostaa uudet, kun ei niitä oikein voi hioa. Sohvalle voisi kyllä heittää jonkun viltin tai päiväpeiton samalla tyylillä kuin teillä ja ommella sohvaan kuuluviin selkänojatyynyihin uudet päälliset :). Ja sitten meillä on tummanruskea karvalankamatto jonka saimme tuparilahjaksi miehen veljeltä, mitä ihmettä sille vois tehdä? Hmmmp, mies ei siitä tietysti hevin luovu, eikä tahdo veljeelleen selitellä mihin kallis matto katosi, kuinkahan asiaa sitten lähtis ratkomaan, vai oisko se sitten vaan jotain ruskeeta mitä meille jäis? :) olohuoneen ison ruokailuryhmän lisäksi.

  VastaaPoista
 4. Oi ihana keltainen, siinä vaan on sitä jotakin <3 Varsinkin valkoiseen/harmaaseen/mustaan yhdistettynä. Kaunis ja raikas olohuone teillä, kannatti pistää tuulemaan :)

  Täällä ollaan jo kuukauden päivät innolla odoteltu huippusöpöä keltaista kattolamppua, joka oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 Ei lampulla oikeasti mikään kiire ole, koska ei aiota sitä tähän väliaikaiskämppään ripustaa, mutta kun tahtoisi jo päästä ihastelemaan ja hypistelemään ostostaan :D

  VastaaPoista
 5. Keltainen on kumma väri. Siitä joko tykkää tai sitten ei. Muut värit mulla ainakin on myös ehkä- värejä.
  Tutut Papershopin sateenvarjot näyttää teilläkin olevan kehyksissä :D meillä siirtyi joulukuussa yläkertaan mainoskirjaimen tieltä.

  VastaaPoista
 6. Keltainen on kyllä ihana. Meille tupsahti myös tänä keväänä kyseinen väri olohuoneeseen, tosin aika pienissä määrinä. Saa sitten taas vaihdettua, kun mieli halajaa jotain muuta. Ja keltaisen kaverina myös harmaa, musta ja valkoinen. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan näköistä! Keväistä ja pirteää.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 9. Onpa raikas! Harmaan ja keltaisen yhdistelmä on vähän kiehtonut minuakin, tosin lähinnä vaatetuksessa. Meidän kodissa ei varmaan onnistuisi väriremontti yhtä näpsäkästi, kun en oikein ole malttanut pysyä erossa mistään väristä...

  VastaaPoista
 10. Ihanata, ihanata! Rupesin itsekin himoitsemaan jotain keltaista kun näin kuvasi!

  VastaaPoista
 11. Kaunista. Ja oranssi säilyy talossa kun keittiö on punainen :)

  VastaaPoista
 12. Me likey veri makkara! :)

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia kommenttiryöpystä. Olen itsekin erittäin tyytyväinen. Edelleen. Ja tosiaan kuten Nelsson sanoikin, oranssi säilyy talossa kun keittiö on punainen. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!