20110314

vedenkestävä

Muistatko kun hihittelin sille, että tehdään vauvoista vedenkestäviä? Noh, nyt meillä on sellainen.

O:n mielestä uinti on ihan parasta, saunasta ja suihkusta nyt puhumattakaan. Tällä kertaa äiti jäi altaan reunalle kameroineen ja isi hoiti uimisen jälkilöylyineen O:n seurana. Kuvia on satoja ja minulle on usein tyypillistä runsaudenpulan edessä iskevä paniikki. En osaa päättää parasta kuvaa joten julkaisen useimmiten 3-10 mielestäni osuvinta.

Nyt oli kuitenkin yksi ylitse muiden vaikka kaipa niitä muitakin täällä tullaan vielä näkemään.

7 kommenttia:

 1. loistava kuva! Käyttekö ihan ohjatussa uinnissa?

  VastaaPoista
 2. Joo, me päästiin siis ihan vauvauintiryhmään. Sunnuntaisin uiskennellaan siis puoli tuntia ohjatusti. Useimmiten aluksi ja lopuksi leikitään ja lauletaan ja väliaika on vapaata uiskentelua ohjaajan kiertäessä jokaisen luona auttamassa ja opastamassa esimerkiksi sukeltamisessa. :)

  VastaaPoista
 3. Me ollaan käyty meidän pikku E.n (14kk) nyt uimassa ihan normaalilla vuorolla, ja poika on nauttinut siintä ihan valtavasti :D Yleensä ollaan saatu vielä mummi ja pappa ja isikin mukaan ja kaikilla on ollut tosi hauskaa.. ehkä ensikerralla kamerakin lähtee mukaan niin saadaan muistot taltioitua :D

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistunut kuva!

  Mekin käytiin vauvauinnissa heti siitä 3kk iästä lähtien, mutta jouduttiin lopettamaan muutaman kuukauden jälkeen, kun uinnin ajankohta muuttui ja meni pahasti päällekkäin päikkäreitten kanssa :/ Ei nähty enää mitään järkeä lähteä uimaan väsymystään itkeskelevän pienen kanssa, varsinkin kun siitä lystistä piti maksaa melkein 20e per kerta. Harmittaa vähän, mutta nyt neiti alkaa olla jo sen ikäinen että voitaisiin varmaan kohtapuoliin lähteä polskimaan ihan oman aikataulun mukaan :)

  VastaaPoista
 5. Jei! me on myös nyt uitu jo monasti ja tykätään! Vesi on kivaa ja ne muut vauvat varsinkin kans. On kuulemma tulossa myös sukeltava kuvaaja veden alle ensikuussa, varmaan hienoja kuvia tulee! Meidän kohdalla kyllä tuo sukellus ei onnistu, kun pojalla oli jo kerinnyt häviämään se refleksi ennekuin nuo ryhmät alkoivat meille.

  VastaaPoista
 6. Oi, Ihanaa! Meidänkin pikkuinen tykkää polskimisesta niin mahdottomasti!

  VastaaPoista
 7. Jenninho, meillä on sama juttu, O oikein innostuu kun tajuaa pääsevänsä uimaan. :) Mummu on ollutkin jo mukana ja setä ilmoitti viimeksi haluavansa kans. Meillä koko uinti oli oikeastaan alunperin isin idea joten molemmat ollaan oltu paikalla lukuunottamatta yhtä sairastumista. Ja ottakaa ehdottomasti kamera mukaan! Tosin itse olin aika varovainen kun kuvailin ja pyysin luvan hääriä kameran kanssa ettei kenestäkään tunnu epämiellyttävältä.

  Laurana, muutama muukin on sanonut vähän samaa. Ei siitä oikein tule mitään jos vauva on ihan poikki kun pitäisi keskittyä siihen uintiin. :( Joo, meillä kans maksetaan maltaita tästä mutta tämä on nyt tällä hetkellä ainoa harrastus O:n kanssa niin menköön. :D

  Sandra, joo muut vauvat on ehdottomasti toinen kohokohta itse uinnin lisäksi! O alkaa aina hihkua ja huitoa ja vaikka mitä saadessaan kavereita. Sukeltava kuvaaja kuulostaa myös hyvältä, olen lähipiirissä muutaman sellaisen kuvan nähnyt ja ne ovat ehdottomasti ihan huippuja. :)

  Kiki, siinä on jotain hirmuisen hauskaa vauvojen (ja isompienkin) mielestä. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!