20110310

värejä ja vastapainoa

Olipas värikylläinen päivä. Liityimme aamupäivästä Paperiliittimen katraan seuraan värileikkimään ja kuten aiemmasta arvoituksesta voi päätellä, oli teemana oranssi. Hauskaa oli, kiitoksia Riikka! O oli ihan onnessaan kun ohjelmassa oli soseilla maalausta. Lusikkakin tosin kiinnosti melkoisesti. Niin ja hissi.

Sävy sävyyn sopiva juustokakku oli suussasulavaa ja pienet sosenenät valloittavia. Isomman neidin naamamaalaus oli myös vaikuttava. Etenkin sosemäärältään.

Pian uusiksi, eikös vain!

'


'


***

Värikylläisyyden vastapainoksi kävimme värileikin jälkeen ostamassa O:lle vienosti hymyilevän mustan pehmolelun.

5 kommenttia:

 1. Ihana päivä teillä takana! Noi pehmot oli tosi valloittavia, kävin Monkissa tutustumassa niihin viime lauantaina :) ja meinasin tuoda Helsingin tuliaisiksi lapsille keltaisen ja mustan, mutta sitten mietin että meillä on niin paljon pehmoja, että enpä tuokaan. Jäi harmittamaan, joten täytyy tehdä mitä pikimmin uusi shoppailureissu Helsinkiin :).

  VastaaPoista
 2. Hauskalta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti pian uusiksi!
  Kiitokset teille :)

  VastaaPoista
 4. Hipsu, mä olen kans katsellut noita tosi pitkään ja harmitellut kun ei ole oranssia valikoimissa. Tuo musta on jotenkin miellyttänyt koko ajan myös ja nyt päätin hakea sen ettei käy niinkuin yleensä ja ne pääsevät loppumaan siinä vaiheessa kun saan aikaiseksi vihdoin.

  Kiki, hauskaa oli! Toivottavasti pääsette ensi kerralla mukaan. :)

  Riikka, kiitokset itsellenne vain! :)

  VastaaPoista
 5. Jes! Tulemme, kunhan ollaan terveitä!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!