20110305

tukanpesuainekoiraeläinOranssi väri on jotenkin levinnyt meidän elämäämme aivan kuin sinne olisi kaadettu iso saavillinen maalia ja sitä olisi sitten valunut ja norunut ja roiskunut vähän joka puolelle. Kotona sitä on osunut niin sisustustyynyihin kuin astioihinkin ja koko olohuoneen kantava väri valkoisen lisäksi on tämä samainen oranssi.Sitä on myös roiskunut pallojen muodossa O:n myssyyn ja muutamaan muuhunkin vaatteeseen. Nyt päätin sitten nostaa kädet pystyyn ja antautua lopullisesti. Viisikuukautiskuvissa vilahtanut oranssi asu on juuri tilattu mahtava hupparisetti. En vain kertakaikkiaan kyennyt vastustamaan sen kutsua. Etenkin kun tämä kyseinen väri (miksiköhän..) oli reilussa alennuksessa mustaan, harmaaseen, tummansiniseen ja ruskeaan verrattuna.


Setti saapui ihanassa puudelinkuvalla varustetussa pussukassa ja tulee palvelemaan suosikkivaatteena vielä pitkään huisien resorien ansiosta. Mummukin kysyi innoissaan O:ta pukiessaan, että kai me nyt laitetaan sille noi oranssit eikö vain? Tuntuu siis miellyttävän muidenkin kuin minun silmääni.


4 kommenttia:

 1. Mun piti kommentoida jo aiemmin, että aivan mahtava asustus O:lla! Minä ihastuin myös, mistä tuo on hankittu?

  (laitan sulle pian sitä spostia)

  VastaaPoista
 2. Mä ihastuin tuohon ihan täysin, on siis Shampoodle-nimisestä verkkokaupasta ostettu. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/3/11 17:41

  Tuohan on aivan ihana..meilläkin on oranssi valtaamassa kotia ja varsinkin alusta asti vallannut nuoremman tyttären(2kk) vaatekaappia ruskean ja vihreän rinnalla.. :)

  -Tiqqqu

  VastaaPoista
 4. Tiqqqu, oranssi on jotenkin ihan mahtava väri, voimakas, kaunis, leikkisä, kaikkea yhtä aikaa. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!