20110324

suukkoja ja suttunutturan paluu


Tänään käytiin elokuvissa. Vauvakinossa katsomassa Kohtalon Valvojat. Elokuva oli yllättävän hyvä ja O simahti alta aikayksikön tankattuaan ja allekirjoittanut sai rauhassa nauttia katselusta tuhiseva ipana sylissä. Hauskaa oli, nähtiin tuttujakin leffan lisäksi. Sattuivat nimittäin samaan bussiin.


Leffasta pyrähdettiin syömään J:n kanssa. Olemme vakavasti addiktoituneet Kampin Johto-kahvilan salaatteihin. O maistoi ensimmäistä kertaa kanaa ja ruokaili muutenkin mallikkaasti syöttötuolissa istuen. Hunajameloni on päivän sana. Ja aikamoinen tuuri kävi kun vaunuinvaasion keskellä saatiin yksi kolmesta syöttötuolista käyttöön. Taisivat olla kaikki muutkin vauvakinokävijät leffanjälkeislounaalla nimittäin.


Suttunuttura on tehnyt paluun ja suukkoja ja sylejä riitti. O:n mielestä loppuvaiheessa varmaan jo vähän liiaksikin.


J:lle kiitos kuvista!

10 kommenttia:

 1. Ihana tukka! <3

  VastaaPoista
 2. Suttunutturat on täälläkin suosiossa, varsinkin keikkakampauksena jos ei jaksa kauheesti vääntää tai ei ole siihen mahdollisuutta. O:lle terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja kiva suttunuttura! Minäkin oon sitä suosinut silloin kun vielä sain hiukseni suttunutturaan kootuksi :).

  VastaaPoista
 4. ps. kurkkaa vielä edellisen postauksen kommenttiani, siellä on vaippajutskaa :)

  VastaaPoista
 5. oi teillä on ollut kivaa!

  Mullakin oli jo lippu ostettuna ja tulostettuna. Mutta viikon unettomuuden jälkeen päätin jäädä kotiin päikkäreille silmäpusseineni.

  VastaaPoista
 6. Ihana nuttura!! Miten teit sen?

  VastaaPoista
 7. Ootpa sievä ylimmässä kuvassa :) Älä ota loukkauksena mutta yleensä näytät enemmän persoonalliselta kuin "perus"kauniilta kuvissasi. Parhaat kuvat minustakin on otettu lapseni kanssa, kai se äidinrakkaus loistaa niissä :)

  VastaaPoista
 8. Minusta tuo ylin kuva on kaunein Mistystä ikinä näkemäni kuva :)

  VastaaPoista
 9. Ylin kuva olisi kyllä kehystämisen arvoinen: nätit äiti ja tytär :)

  VastaaPoista
 10. Nämä kuvat ovat ihan erilaisia kuin sinusta yleensä! Tykkään, näissä on aitoa elämää eikä poseerausta. Etenkin tuo toiseksi alimmainen vetoaa minuun.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!