20110301

suklaanruskeaa ja savunsinistä

Maanantaisessa auringossa läikehti ilo talven parhaalla takilla ja tuntui Emuissa lämpiminä pysyvissä varpaissa asti. Lämmin suklaanruskea kaipaisi kaverikseen savunsinistä. Etsin jo joskus aiemmin sen sävyistä kynsilakkaa mutta kun ei löydy niin ei löydy. Eilen jatkoin etsintöjä mutta edelleen tuloksetta. Vaaleansinistä löytyy, samoin harmaata ja ruskeaa ties missä merihiekan sävyissä. Mutta ei savunsinistä.

4 kommenttia:

 1. Minulla taas on fetissi suklaanruskeaan ja käheään vaaleanpunaiseen yhdessä. <3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että kevään uusiin väreihin ilmestyy toivomasi kynsilakan väri :). Jos ei, niin ootko kokeillut sekoitella itse kahdesta saman sarjan lakasta? Minä oon monet kerrat tehnyt omat miksaukset, kun ei löydy sellaista mitä tarvis tai haluis :).

  VastaaPoista
 3. Heippa, täältä löytynee vastaus etsintöihisi: http://girlyrituals.blogspot.com/2011/02/anchors-away.html

  Eli China Glazen kevään 2011 kokoelmasta Anchors Away ja sävy Sea Spray.

  VastaaPoista
 4. Heke, tuo yhdistelmä on myös ihan syötävän ihana! Kirjoittelinkin siitä joskus lähinnä luomivärien yhteydessä ja meillä on minityypillä myös paljon vaaleanpunaruskeaa käytössä. Toimii jotenkin omaan silmään paremmin kuin perinteinen pelkkä prinsessanpunainen. :D

  Hipsu, mietin kyllä oikeastaan tuota sekoittamistakin mutta laiskottaisi vähän. :D

  Kejer, tuo on aika lähellä jo. Katselin tuota itseasiassa jossain kaupassa jo mutta saisi olla vieläkin 'savuisempi' sävy. Katsotaan josko kotiuttaisin tuon kuitenkin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!