20110330

pupuja ja päivän värisuora

Juuri eilen valittelin kun en löydä mitään kirppiksiltä. No, syön sanani.

Vasta kotona tajusin, että sekä tämän päivän löydöt, että viime aikaiset ostokset ovat kutakuinkin noudatelleet samaa värikarttaa. Kävimme siis Mummun kanssa kirpparikierroksella ja mukaan tarttui yhtä sun toista punaista, valkoista ja mustaa.


Magneetit löytyivät Iittalan outletista. Pannukakkuja onkin viime aikoina leivottu ahkerasti ja lintu oli muuten vaan ihana.


Leppislaukku löytyi kirpparilta, saa O sitten joku päivä käyttöön tämän. Siihen asti toimikoon koristeena.


Punavalkoinen sadetakki fleece-vuorilla oli rakkautta ensi silmäyksellä. Se on vielä O:lle kovin iso mutta viikkaan sen huolella varastoon tulevaisuutta silmällä pitäen. Voin jo nähdä mielessäni vähän isomman O:n pomppimassa lätäköissä tämä päällään.


Marimekon pupun toivat Mummu ja Pappa. Puolivuotiaalle.


Tyynyt ja tyynynpäälliset. Hauskan pitkulaiset ja täydelliset sohvalle, löytyivät myös kirpparilta.


Tämän ostin jo oikeastaan maanantaina mutta samalla väriskaalalla liikutaan. Kirpputorilta tämäkin tai oikeastaan nämäkin. Kaksi niitä on ja niiden loppusijoituspaikasta myöhemmin lisää kunhan kerkiän silittää.


Kyllä. Tämä on Ikeasta. Tämäkin on päätymässä käyttöön kunhan on aikaa ommella.


Ratian kulhot teksteineen huusivat minua eräältä kirppispöydältä. Hinta oli vähän yläkanttiin mutta kyllähän nämä nyt tarvitsevat hyvän kodin!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo leppislaukku! Ja muutenkin tosi kivoja löytöjä. Haikailen jonkun tuollaisen laukun perään ja suunnitelmissa olisi täyttää se pojan saamilla korteilla, synttäri ym.

  Tarvittiin siis leppislaukku, että sain jätettyä kommentin vihdoin viimein, jonkun aikaa olen käynyt kurkkimassa blogiasi kun tänne jostakin eksyin :D

  VastaaPoista
 2. Erittäin kivoja löytöjä ja ostoksia. Etenkin kankaiden kuosit ja värit ihastuttavat ja tuo Marimekon suloisista suloisin pupu. :)

  VastaaPoista
 3. Anu, leppislaukussa on voimaa. :D Meillä on toinenkin samanmallinen laukku, raahasin sen mukanani Hollannista vuosia sitten. Se on mustavalkopilkullinen. Noita tulee aina sattumalta vastaan niin kirppareilla kuin muutenkin. Marimekollakin on aika raikkailla kuoseilla vastaavia. :)

  Pauliinalotta, jotenkin tämä värisuora on nyt pinnalla. Ja osittain ainakin aika sattumalta. :D

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! Oho, onko siis oranssi saanut kilpailijan punaisesta?! :) Musta-valkoisuus taitaa pitää vielä pintansa.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!