20110317

nougat

Uusi päiväpeitto väittää olevansa nougatin sävyinen toiselta puolelta. Samassa väriskaalassa liikkuu tämän päivän asu. Nougatia, suklaata ja ripaus mustaa särmää antamassa.

Vaalea, nougatinvärinen (kuulostaa muuten monin verroin paremmalta kuin vaikkapa mudanvärinen tai hiekanvärinen, eikö vain?) tunika on samanmoinen kuin monta kertaa aiemminkin nähty (täällä, täällä ja täällä ainakin) harmaa. Ostan hyvin hyvin harvoin samaa vaatetta useampana kappaleena mutta tämä taskullinen ihanuus on vaan kertakaikkiaan niin kätevä, että sorruin.

Huivi on vanha tuttu ja suklaanruskea neuletakkiliehuke on Vero Modan alerekiltä pelastettu. On nimittäin aivan täydellisen värinen. Koru on ihan uusi myös, kävin sitä jo joskus aiemmin katselemassa mutta nyt sekin oli siirretty alennukseen joten se muutti (jo aika täyteen) korukokoelmaani. Kynttiläkruunuissa vaan on sitä jotain.

Kynsissä on alla suklaanruskeaa ja päällä melkein joka blogiin levinnyttä graffiti-lakkaa. Täytyy myöntää, että halkeileva efekti on aika vänkä. Puhumattakaan siitä miten näppärästi sillä saa jatkoaikaa jo vähän kärsineisiin lakkoihin joita ei vielä jaksa ehdi uusia. Jalkaan vielä suklaanruskeat Emut ja mustat housut niin tämän päivän asu on valmis.


9 kommenttia:

 1. Kommenttineitsyyden menetys:
  Sulla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 2. Ihana kun oot niin savy-savyyn (miten tuo ikina sitten kuuluukaan kirjottaa!) Ihana huivi, ottasin itellekki samanmoisen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana taskutunika ja mahtavat kynnet!

  VastaaPoista
 4. ihailen todella sun kykyä värikoodata ja silti näyttää juuri sopivasti laitetulta. tuntuu, että itellä on joko liikaa tai liian vähän tavaraa vaatteiden kanssa, vaikka värikoodaus onnistuukin! ja ihan ehdottomasti ihastuin noihin kynsiin <3

  VastaaPoista
 5. ja tuo kaulakoru! voisin vaan kehua ja kehua :D

  VastaaPoista
 6. miten se voi olla, että muilla nuo graffiti-kynnet toimivat, mutta mulla ne näytti siltä kuin sormilleni olisi tapahtunut jotain kauheuksia :) ehkä jatkan vielä harjoituksia ja kokeiluja :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia. Hassua, että hiukset viehättävät kun ne ovat jälleen kerran omasta mielestäni niin oudossa välitilassa, liian pitkät ollakseen lyhyet ja liian lyhyet ollakseen pitkät. Ja juurikasvukin vielä. :D

  Kynnet ovat jotenkin jänskät, arja voin kertoa, että jostain syystä ne näyttävät omaan silmään tosi hassuilta ja nimenomaan muiden kynsissä kyseinen lakka näyttää aina supertyylikkäältä. :D

  Värikoodaus on jotain mikä viehättää itseäni suuresti. Saatan matchata alusvaatteetkin jos se vain onnistuu, mukava kuulla, että se näyttää toimivan. Yritän myös ostaa vaatteita enemmänkin niin, että ne sopivat vaatekaappiini kuin niin, että ne ovat yksittäin hauskan näköisiä. Kun on kaappi täynnä toisiinsa sopivia värejä, on helppo koodata ne yhteen. :)

  Kaulakoru oli tosiaan superlöytö. Kaikki kynttiläkruunujutut ovat viehättäneet jo pitkään, tekisi mieli painaa paitaankin samanmoinen. :)

  VastaaPoista
 8. Mistä olet noin ihanan tunikan löytänytkin..?Kynnet ovat tosi käheet!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!