20110317

makuuhuoneen muodonmuutos

Meillä on koko koti jotenkin jatkuvassa murrostilassa. Aina on joku idea kesken, joku paikka laittamatta. Vuokralla asuminen asettaa omat haasteensa ja rahatilanne toki toisen. Nurkkiin kertyneet turhuudet ärsyttävät ja osa projekteista venyy ja vanuu muiden tieltä pitkäänkin.

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi kirkastaa makuuhuoneen värimaailmaa. Alkuunhan makuuhuoneessa päästiin tässä postauksessa kun verhot vaihtuivat valkoisiin. Ja lamppua askarreltiin täällä. Sittemmin projekti jäi kesken pitkäksi aikaa. Nuo harmaat kuviolliset verhot etsivät muuten uutta kotia jos jotakuta kiinnostaa.

Iänikuinen tumma helmalakana sai väistyä valkoisen tieltä ja tummanharmaa päiväpeitto vaihtua kermanvaaleaan. Vanha päiväpeitto oli myös oikeastaan väärän kokoinen, liian pieni parisänkyyn ja siksi pääosin sängyn jalkopäässä huolettomasti levällään. Lakanavarastoakin on tullut kartutettua viime aikoina mahtavien löytöjen muodossa. Laulu-lakanat löytyivät mallikappaleina alle puoleen hintaan ja ihastuttavat oksakuviollaan ja linnuillaan nyt uniamme.
12 kommenttia:

 1. Itse olen sisutuksessa allerginen kaikille musta-valko-harmaajutuille, mutta nuo lakanat on kyllä aika mahtavat.

  Näyttäisi kuvien perusteella, että teilläkin on tuplaleveä täkki. Siihen on sitten tuskaista löytää edullisesti saati halvalla kivoja pussilakanoita. Kaikki tarjoukset kun yleensä tuntuvat koskevan niitä ns. tavallisen levyisiä. :\

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivan näköistä, juuri sellaista mistä haaveilen tulevaan kotiini :) Hauskat nuo lakanat!

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot lakanat!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Meillä on samat valaisimet makkarissa :)

  VastaaPoista
 5. Valaisin/valaisimet mistä? Ja entäs pussilakanat? :)

  VastaaPoista
 6. Jaha, pienen googlettelun tuloksena selvisikin jo, että Luhdan lakanoista kyse. Hienot ovat kyllä, itsellä tosin on vähän liikaa jo mustavalkoisia pussilakanoita, Optiset omenatkin vielä avaamattomina, joten pitänee jotain jättää kaupan hyllyillekin.

  VastaaPoista
 7. Paitsi että tajusin juuri, että nuohan ovatkin ruskeavalkoiset. No niin, hyvä tekosyy pistää harkintaan ;)

  VastaaPoista
 8. Ihastuin näihin lakanoihin kertakaikkiaan, tosin se ei ollut kovin yllättävää kun kaikki lintu- ja oksa-aiheet tuppaavat lähtemään mukaan. :D Ja juu, Luhdan ovat ja ruskeavalkoiset. Oikeastaan alunperin harmittelin kun näitä ei ollut mustavalkoisina mutta tämä ruskea toimiikin yllättävän hyvin. :)

  Peittoja on itseasiassa kaksi yhden tuplaleveän sijaan vaikka se ei kuvassa siltä näytäkään. Meillä ei tulisi mitään tuplaleveän kanssa elämisestä. Pitää olla omat peitot ehdottomasti.

  Valaisimet ovat Clas Ohlsonilta jotain työmaaroikkia. :D

  Ja meilläkin on optiset omenat avaamattomassa paketissa kun löytyivät tarjouksesta juuri.

  VastaaPoista
 9. Meiltä löytyy kanssa nuo laululintu-pussilakanat, ihastuin niihin ihan ensinäkemältä. :)

  -Tiqqqu

  VastaaPoista
 10. Mistä tuo päiväpeitto on?
  Juuri tuon tyylistä olen etsinyt mutta ilman tulosta, yllättävän vaikeaa löytää noinkin perusmallia.

  -Milla-

  VastaaPoista
 11. Tiqqqu, nuo ovat vaan kertakaikkiaan ihan valloittavat! <3

  Milla, päiväpeitto on Ellokselta. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!