20110330

kuumailmapalloja ja karkkiraitaa

Koska minulla on kohta hammaslääkäri jonne en haluaisi mennä ja koska nämä ovat löytäneet jo tiensä perille, ajattelin aloittaa aamun esittelemällä vähän tarkemmin ne aiemmin vain vilaukselta nähdyt askartelut.
Kuumailmapalloja lähti onnittelemaan niin synttärisankaria kuin kiittämään värileikistäkin. Jostain syystä niiden miellyttävä muoto vei mukanaan ja niitä syntyi yli äyräiden. Ei liene vaikea arvata mitä nähdään skräppileiskassakin piakkoin. Kiitoskortti on siis Riikalle, ihan vain pieni muistaminen viime kerran värileikistä ja onnittelukortti S:lle jonka luona piipahdimme toissapäivänä.
Lisäksi syntyi pienelle miehelle nimipäiväkortti, vähän isommalle neidille on työn alla syntymäpäiväversio mutta siihen vaaditaan O:lta pidemmät kuin kymmenen minuutin päiväunet.
Karkkiraitaa ilmestyi mukaan mustan lisäksi myös punaisena. Olen aivan hullaantunut tähän marianneväritykseen myös purkkien muodossa ja tämä kortti onkin oikeastaan kiitos eräästä yksilöstä joka matkasi meille tässä taannoin Turusta asti.
Viimeisimpänä  vaan ei vähäisimpänä syntyi digisammakko. Oikeastaan se vaihtoi nimeään melko pian hakusammakoksi sillä sen on tarkoitus tsempata ystävää joka pääsi kouluun hakemisessa jatkoon hakuprosessissa. Sisään kirjoitin pienen hakusammakkolaulun enkä laittanut allekirjoitusta. Veikkaan, ettei ollut vaikea arvata keneltä kortti oikein on. Ystäväni J on aivan mykkyrällä niin sammakoista kuin vihreästä väristäkin. Toivottavasti tämä kohottaa mielialaa piinaavan odotuksen keskellä.
8 kommenttia:

 1. Nää on niin kauniita!!!! <3

  VastaaPoista
 2. Mainioita kortteja! Kiitokset meille matkanneesta :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, kiitos kortista ja korusta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania! Sinulla todella on sydän paikallaan kun jaksat näin muistaa ystäviäsi!

  Erityisesti hakusammakko herkisti kun muistaa miten itse aikoinaan on pääsykokeita jännittänyt.

  VastaaPoista
 5. Oooh, upean graafisia! Ruudukkokortissa varsinkin ihana idea!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ihanista sanoista jälleen kerran, graafisuus tuntuu olevan se oma juttu ja värimaailma on jotenkin näin keväisin ihan uudenlainen. :D

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja! Sallinet amatöörin kysymyksen: miten ihmeessä ne on tehty? Onko noi raitakorttien pohjat jotain valmispohjia vai ootko itse värittänyt raidat ja jos, niin millä?

  VastaaPoista
 8. Petra, toki saa kysyä. Amatöörejä tässä on itse kukin. :D Raidat on itse väritelty maalitusseilla, en useimmiten kovinkaan paljon käytä valmiita matskuja. Sammakkokortissa pohja on skräppipaperia ja siis valmiiksi vihreäruutuista ja sisältä tuollaista pahvinväristä.

  Oranssin kortin pohja on jostain mainoksesta kun oli niin ihanan oranssi ja pilvet ja kuumailmapallo itse piirrettyjä ja leikattuja kartongista. Mustavalkoiset kuumailmapallot ovat marimekon pilkulliselle pakkauspaperille piirrettyjä ja sitten pahville liimattuja jotta pysyivät suorina. myös punavalkoisen kaikki koristeet tuota rinkulaa lukuunottamatta ovat omaa käsialaa ja rinkulakin pahvinvärisestä valkoiseksi väritetty. :)

  Sanaristikko on kokonaan omaa käsialaa kartongille ja mustavalkoisessa on myös kakkupaperia. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!