20110329

kuperkeikkoja ja filmitähtiä


Eilen pyyhällettiin liikenteeseen liian myöhään. Taisi olla äidin kello talviajassa. Kirpputorin kautta kurvaten päädyimme hakutoimistoon kahville. Keskelle hämäräperäistä me ollaan tänään videoitu kaikkee -päivää. Minulla oli tietenkin myös kamera mukana. Metakuvaamisen ytimessä siis. Saatiin me vähän pullaakin. Ja O tomaattia ja sosetta.


Kahvilta jatkoimme matkaa toisen kirpputorin kautta (tein muutamia ihania löytöjä, niistä myöhemmin!) keskustaan. Erästä syntymäpäiväilahdutusta ostaessamme eksyimme uusitulle Stockalle mutta pääsimme kuin pääsimmekin perille. Olivat perkuleet uudistaneet koko ruokapuolen ja löysin itseni vaunuilla aina väärästä kerroksesta ulko-oveen nähden. Niin se ilahdutus, se oli suklaalajitelma suoraan tiskiltä.Sankarin leipoma suklaakakkukin oli suussa sulavaa ja ruokapöydässä kuultiin legendaarinen lause "ei nyt oo omenaa, syö kiltisti se kakkus nyt vaan". O:llekin olisi kuulemma pitänyt antaa ihan pienen pieni pikkuruinen pala kakkua. Koska kakunanto kiellettiin julmasti, kompensoitiin tilannetta lukuisilla silityksillä, sylityksillä ja haleilla.


Ilta yltyi varsinaiseksi sirkukseksi sängyllä pomppivine balleriinoineen. O oli ihan mykkyrällä ilosta ja kiljui innoissaan kannustuksia. Olisi varmasti mennyt mukaankin pomppimaan jos vaan osaisi jo pomppia. Tai edes kontata. Toinen sirkuspomppijoista kertoi myös tehneensä kaikki kuperkeikat loppuun.


Maha täynnä suklaakakkua hiippailimme pimenevässä illassa kotiin, myöhästyimme bussista kolme minuuttia ja odotimme seuraavaa lähes tunnin. Onneksi olin napannut kirpparilta eurolla mukaani mielenkiintoisen kirjan. Hauskaa oli jälleen kerran, kiitos ihanaiset niin hakutoimistossa kuin keskustassakin!

2 kommenttia:

  1. Joo, toi on tosi tympeetä kun ihmiset suuttuu jos lapselle/eläimelle/mille tahansa ei saa antaa edes pientä palaa ..

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä välillä täytyy olla tiukkana. Onneksi tässä tapauksessa tarjoajat olivat niin pieniä, että se osoitti enemmänkin jakamisen riemua. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!