20110311

harmaahapsi

Nyt se on löytynyt. The ultimaattinen tukkatuote. Haastaa jopa ikuisen rakkauteni, Tigin surffisuihkeen. Ja se on jo paljon se.Testailin jo aiemmin uudistuneen Four Reasons -sarjan tuotteita ja tämä suihkepullo osui sattumalta silmiini Sokoksen shampoo-osastolla. Silver Mist kuulosti (ja näytti, se pullo siis) hyvältä joten ajattelin ottaa sen testiin. Hintakaan ei päätä huimannut.Ja voi luoja. Ihan täydellistä tavaraa. Kirpeä tuoksu ja täydellisen harmaanvalkoiset hiukset. Silkkaa rakkautta. Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, varo vähän violetteja pilkkuja lavuaarissa olkapäillä ja ihastu.5 kommenttia:

 1. Täälläkin on käytetty tätä sarjaa.

  VastaaPoista
 2. Wauuuuu! Mä käytän kyseisen sarjan huippua hiuspuuteria ja syväpuhdistavaa shampoota. Minkään muun sarjan (esim. Osis) hiuspuuteri ei ole näin hyvä! Tämän sarjan puuterin saa juuri sinne minne kuuluukin kun se on suihkemuodossa ja muutenkin ihan parhaiten tuuheuttavaa tavaraa. Myöskin tämän sarjan puddy muotoiluvanukas on tosi hyvää kamaa!
  Ja mikä parasta, sarja ei ole kallis!

  VastaaPoista
 3. Ostin juuri Berliinin reissulta Revlon Equave 2 Phase Perfect Blonde Conditioner-suihkeen, joka taitaa olla vastaavanlaista. Hienoa että Suomesta löytyy vastaavanlaista ja vielä halvempaakin (Revlonin 200ml puteli maksoi 17,5e).

  VastaaPoista
 4. Tämä sarja on ehdottomasti ollut positiivinen yllätys monella tavalla. Ja etenkin hinta on todella kohdallaan. Ei voi kertakaikkiaan kuin suositella!

  Ja Aikku hei, oon vähän kade siitä, että sä oot jossain Berliinissä! :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!