20110321

fashionista


Pitkästä aikaa ehdin istahtaa askartelupöydän ääreen. On ollut jotenkin niin kiireistä viime aikoina ja työhuonekin melkoisessa kaaoksessa kun kaikkialta muualta siivotut epämääräiset kasat on siirretty sinne. Nyt on taas pöytätilaa ja inspiraatiotakin vaikka muille jakaa. Olisin askarrellut enemmänkin mutta O heräsi ja sitten äitiä vietiin taas.


Loppujen lopuksi tämä sivu syntyi kuin itsestään vaikka alkuun vähän epäilinkin. Kuvan olin valkannut jo kauan sitten ja otsikko syntyi ystävän facebook-kommentista samaiseen kuvaan. Koski siis vaatteiden ja asusteiden (=helistin) yhteensopivuutta väreiltään. Sydämeksi taivutettu klemmari on Inarilta pienestä askarteluvaihtokaupasta.


Värimaailma lähti kuvasta ja helistin piti saada vielä piirtääkin. Olen innostunut kovin kuvista poimittujen elementtien piirtämisestä käsin. Se on vähän näkynyt täällä blogissakin, syömiskuvien yhteydessä ainakin. Lisäksi mukaan pääsivät uudet koristetarrat, ihanainen Tim Holtzin mittanauha, pilkullinen muffinssivuoka, punaista maalia ja pilkullinen servettikin.


Otsikko on ihanaiselta Nelssonilta bongatulla fontilla ja tulostettu itse kartongille. Pohjapaperi on jonkun ebaysta löydetyn paperinipun syövereistä ja siinä sattui hauskasti olemaan sekä punaisia pieniä pilkkuja, että kukallinen kääntöpuoli. (kokokuva klikkaamalla suuremmaksi)

7 kommenttia:

 1. Hihii! Täältähän se helistin tosiaan löytyykin mistä meilissä puhuttiin viimeksi. Meilläkin odottaa pallovate, tummansininen body joka joskus lähti mukaan kierrätyskeskukselta. Ja askartelu on ihanaa, tosin en noin taidokkaasti kyllä osais tehdä mitään mutta terapeuttista puuhaa!

  VastaaPoista
 2. Oioi, miten valloittavan ihana ja räväkkä sivu! Helistin on ihana ja samoin muffinssivuoka!

  VastaaPoista
 3. nää on ihan superhienoja nämä sun juttus!

  VastaaPoista
 4. Komea on! Muffarivuoka ja maalit on ihania yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Salaskräppääjää jo vähän odoteltiinkin! :) Ihana väripläjäys!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!