20110316

ensimmäiset raidat

Vihdoin tämä alkaa tuottaa tulosta. Valittelin aiemmin kaikkien muiden löytävän näitä raidallisia ihanuuksia ties mistä kirpputoreilta ja itse en nähnyt niitä koskaan. Nyt löysin ensimmäiseni, oman kirppispöytäni varausmatkalla. Siinä se nökötti. Kansi tosin ei ole alkuperäinen peltinen mutta se ei raitojen viehätystä poista.

Lisääkin näitä saisi muuttaa meidän keittiöömme joten etsintäkuulutus on toki edelleen voimassa. Pitäähän tälle nyt kaveri saada eikö vain?

5 kommenttia:

 1. Huomasin vasta nyt että olit jättänyt aikoja sitten kommenttia mobilesta, joten vastaan varmuuden vuoksi tännekin :) Kuumailmapallomobile hankittiin siis Artekista, hinta n. 30€ ja valikoima laajahko. Kuvia mobilesta luvassa heti, kunhan keksin mihin kohtaan kattoa se kiinnitetään :D

  VastaaPoista
 2. Edelliseen kommenttiin viitaten - sellaisen askartelee itsekin nopeasti. Designtuotehan se ei silloin ole... Itse tein sen sateenvarjomobilen.

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy kaks tommosta purnukkaa, ne on ihania mutta ei oikein sovi mun huoneen sisustukseen joten en tiedä että mitä niiden kanssa tekis. Kirpparilta löydetty molemmat.

  Anyways, pakko kommentoida sun blogia ihan yleisesti - tää on ehdottomasti kivoimpia ja parhaimpia blogeja mihin oon ikinä törmännyt. Yleensä nk. tän kaltaiset blogit ei jaksa säväyttää, mutta musta on ihanaa, kuinka sä oot säilyttänyt sun sisäisen esteetikon ja nyt toteutat sitä lapsenkin kanssa - monilla ei voimat riittäisi ajatteluun saati sitten bloggaamiseen.

  Sun blogi on ihanan persoonallinen ja kaunis, tekstit ja kuvat saa mut aina hyvälle tuulelle.

  P.S. Anna kateellisten ulista ja hukkua siihen ettei niillä oo omaa elämää.
  P.P.S. Toi syöttötuoli on aivan saatanan erinomaisen hieno. :D

  VastaaPoista
 4. Kuten luvattu, silmät on auki noiden osalta!

  VastaaPoista
 5. Kris, mobileita meillä on jo parikin mutta mua viehätti etenkin se juliste. Kukaan ei varmaan halua luopua siitä kun se on niin hieno. :D

  Riikka, itse askartelukin on käynyt mielessä mutta meillä on tosiaan parikin mobilea tuolla, pitäisi vaan ripustussysteemi kehitellä niin saataisi ne käyttöön. :)

  Jenni, et haluaisi myydä niitä mulle? :D Ja kiitos ihanista sanoistasi, tuli tosi hyvä mieli. Ja niin, syöttötuoli on todellakin saatanan erinomaisen hieno. :D

  Elsa, mahtavaa! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!