20110325

banaania poskeen

Omin sormin suuhun katoaa nykyään ties mitä. Ruokailu ja sen opettelu on meillä suuressa osassa arkea juuri nyt joten ei ihme, että sitä päätyy skräppisivuiksi asti. Aloitimme banaanilla. Parsankuviakin on jo leikattu, niistä lisää myöhemmin.


Banaaninsyönnistä otettu kuva on vähän rakeinen mutta jotenkin niin mainio. Ilme on mahtava ja kuvan kruunaa P:n paidan teksti. Näkyy siellä muutama muussaantunut banaanikin jos oikein tarkkaan katsoo. Kirjaimet ovat jostain en muista mistä, koholla olevia pahvisia valkoisia. Banaanit on itse piirretty ja pitsiäkin löytyi vielä pieni pätkä.


Tarroja on monesta setistä, osa on ostettu ebaysta, osa etsystä. Mittanauhateippikin pääsi vihdoin käyttöön kun löysin sen siivotessa. Mukana myös mustaa tussia ja keltaista vahaliitua. Mikähän tässä keltaisessa värissä on kun sitä alkaa näkyä joka puolella meilläkin.


Tausta on My Mind's Eyen megasetistä ja raidallinen saman valmistajan kouluaiheisesta setistä. Taustapaperi oli ruoka-aiheinen joten sieltä löytyivät myös banaanit ja tietenkin mahtava Very tasty! -huudahdus.


Simppeliä, nopeaa. Pienten päiväunien aikana väkerrettyä. Klikkaamalla suuremmaksi.

4 kommenttia:

 1. Ompa ihana! :)
  Nähdäänkö me huomenna?

  VastaaPoista
 2. Makee leiska! Ja mitä ihanimmat keltaiset teipit ja taustapaperi! Minulla tämän kevään väri näyttäis olevan valkoisen ja mustan ohella keltainen :). Ikinä ennen en ole keltaisesta pitänyt mutta kun sitä näkee nyt blogeissa, astioissa, kaikkialla, niin siitä on alkanut pitämään päivä kerrallaan enemmän ja enemmän :). Voisin nyt jopa harkita itselleni keltaista vaatetta, keittiöön yhtä keltaista jakkaraa, jne.

  VastaaPoista
 3. Eiii, mä en kestä kun toinen on niin suloinen ja sä olet noin lahjakas :) Ootte kyllä ihania!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihana kuva!! Aivan tosi tosi tosi ihana ja hauska leiska!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!