20110202

special delivery

Viime vuoden ihmeellisin päivä on muhinut pitkään mielessä. Odottanut pääsyä leiskaksi asti. Se on hetkenä niin rakas ja vaikuttava, että olen halunnut olla varma, että teen sille oikeutta. Kun kuukausitolkulla kestänyt odotus päättyi ja perhoset mahanpohjasta pääsivät vihdoin lentämään, ei mikään ole sopivampi aihe koristeluille kuin nämä siivekkäät.


Hempeän vaaleanpunaisen vastapainoksi on myös tummia sävyjä. Kontrastia kertomassa suuren urakan rankemmistakin sävyistä. Pitsiä ja pirusti perhosia. Olisi muuten ollut ihan helvetin näppärää jos sattuisi omistamaan perhosenmuotoisen kuvioleikkurin. Enpä satu. Ovat siis käsin leikattuja siipiveikkoja.

Special Delivery, Priority, First Class. Sitä se oli. Tämä paperi jälleen My Mind's Eyen paperisetistä.

Numeroista otsikkona intoutuneena pääsi kellonaika paraatipaikalle. Kuvan valitseminen oli vaikeaa mutta mukaan päätyi loppujen lopuksi juuri syntymän jälkeen napattu otos. Vähänhän se on epätarkka mutta ei se tunnetta vähennä laisinkaan. Ehkä jopa päinvastoin.


Pisteenä i:n päällä koristehässäkkä pyöreine tageineen ja pilkullisine perhosineen. Kruunu on jostain kauan sitten löytyneestä avaimenperästä. Päivämäärä on Clas Ohlsonin mustia tarroja.Papereina Sinellistä löytynyttä pinkkiä puukuviota. Valkoinen tausta on vinyylilevyn kuori jonka jätin taskuksi, se on auki ylhäältä ja sinne tulee sairaalasta saatu synnytyskertomus. Voi sitten joskus muistella minkälainen ykkösluokan erikoistoimitus tämä olikaan.

7 kommenttia:

 1. Nostan hattua perhosten leikkaamisesta!
  Kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana! Varmasti tytär osaa myöhemmin arvostaa. :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hieno ja tunnelmallinen!

  VastaaPoista
 4. Ihana katsoa näitä sun sivuluomuksia!

  Oon itse just nyt "ameriikassa" ja täällä olis niin paljon valmista scrapbook-tavaraa, mutta ei vain huvita ostaa kaikkea valmiina. Yks setä kaupassa kysyikin mitä nää tavarat on ja kerroin että itse teen niistä kortteja :)
  Ostoslistalla onkin siis vain kirjaimia/sanoja, paperia, nauhoja ja kuvioita :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia. Teidän kannustus on ollut suuri voimavara näitä väkertäessä. :)

  Riikka, oli niissä joo vähän hommaa. :D

  Hauwerine, toivotaan. :) Yritys on ainakin ollut kova. :D

  M, tuo on tosi jännää miten eri paikoissa asiat nähdään niin eri tavalla. Valmiista matskuista ja niihin suhtautumisestani olen kirjoitellutkin vähän, se on vaan jotenkin kaksijakoinen asia.

  Olisi tosi mukava nähdä joskus millaisia kortteja sait aikaan. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!