20110218

se toinen vaatekappale sekä neule joka voisi olla chic jos olisin edes aavistuksen pidempi

Olen vaatejämähtäjä. Kun jokin toppi tai huivi tuntuu omalta, alkaa se ilmestyä koko ajan käyttöön. Muut odottakoon vaatehuoneessa kiltisti vuoroaan. Tällä hetkellä olen jämähtänyt vaatteisiin joissa on helppo imettää ja joihin mahdun mukavasti. Pääosin hiihtelen kotona verkkareissa ja topissa.

Yksi kaikkien aikojen suosikeistani on ollut harmahtavan sekasävyinen toppi joka etenkin raskausaikana tuntui eksyvän päälle yhden sun toisenkin kerran ja onpa se asukuvissakin vilahtanut useaan otteeseen. Löysin kyseisen kaavun hiljattain uudestaan ja olenkin elvyttänyt suhdettamme tiivisti lähipäivinä.

Nyt minun on tunnustettava, että toppi sai kilpailijan. Toisen topin joka saattaa uhata sen paikkaa yhtenä ehdottomista lempivaatteistani. Carlings tarjoili samanlaista mutta pidemmällä epäsymmetrisellä liehukelärpäkehelmalla ja siihen oli tyrkätty punainen alelappukin. 

Kaavulle kaveriksi muutti pehmoinen grafiitinharmaa lököttävä neuletakki. Sellainen joka jonkun (pitkän) muun päällä näyttää huolettoman tyylikkäältä, tuoksuu aamukahvilta aurinkoisella terassilla ja jonka kanssa voi sutaista hiukset suttunutturalle, laittaa superkorkeat kengät jalkaan ja olla silti chic.

Minun päälläni näiden tappijalkojen ansiosta se on lähinnä iso ja lämpöinen. Pehmeä kotihiihtelyneule jossa on huomioitu myös helpot etumuksen paljasteluominaisuudet.

'

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Blogissani on sinulle jotain.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!