20110220

perhe

Pehmeissä pilkuissa voi myös loikoilla. Nauttia sunnuntaista. Varsinainen perhekokoontuminen onkin kyseessä.Tänään on naurettu ääneen äidin naamalle, tehty varjokuvia ja sukellettu. Syöty minttusuklaata sängyssä ja kerätty lapsen lapasia olohuoneesta asti. Eilen väsytti. Itkettikin vähän.
Tänään peiton alla on elämäni mies ja vieressä maailman kaunein vauva. Kissat kruunaavat kokonaisuuden. Matkallakin ajeltiin aamusta maisemareittiä ja  keittiössä on valkosuklaamustikkamuffinsseja.


Koti on jälleen sotkuinen mutta sydämessä on lämmin ja Herra Pupulla on näemmä makoisat korvat. Tämä on meidän perhe. Iloineen, suruineen, kaikkineen. Rakkainta maailmassa.


5 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi sattumalta eilen ja täytyy sanoa, että jäin heti koukkuun. Ihana ja elämänmakuinen! :) täällä sitten hurahti pidempikin tovi, luen varmasti jatkossakin! mukavaa, valoisaa talvipäivää ja alkavaa kevättä!

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih, rakastuin (myös pikkutaaperoon) mutta vielä vähän enempi noihin pallolakanoihin!
  Mistä moisia saa?

  VastaaPoista
 3. Hipsu, :)

  Laura, oi, tervetuloa. :) Toivottavasti viihdyt jatkossakin. :) Mukavia talvipäiviä sinullekin!

  Ano, tässä postauksessa oli vähän lisää samaisista lakanoista: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2011/02/pilkullisia-unia.html

  Ovat siis Jyskistä. :)

  VastaaPoista
 4. *Huokaus*. Niin ihanan tunnelmallista :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!