20110218

inspiraatiota ja ilmapalloja

Inspiraation saaminen on ihanaa. Se pulppuileva tunne kun päässä alkavat palaset loksahdella kohdalleen ja sormet syyhyävät päästä tekemään. Kun ideat vain kasvattavat toisiaan, tehostuvat ja innostavat. Moni tuntui inspiroituneen ystävänpäiväkorteista. Osa teki omiakin versioita. Oman inspiraation lisäksi on ihanaa tarjota sitä jollekin muulle. Saada aikaan jokin heilahdus sydämessä. Synnyttää jotain uutta.


Itse inspiroidun usein pienistä asioista, yksityiskohdista, väriyhdistelmistä. Riikka on tehtaillut (kaiken muun ihanan lisäksi) jo jonkin aikaa monenlaisia ilmapalloilla koristettuja kortteja. Pallot jäivät selkeästi alitajuntaan muhimaan ja nyt ne pääsivät vihdoin paperille asti.


Juhlamekkoleiska ehti pyöriä mielessä aika kauan ennenkuin oli aikaa saada se ulos. Halusin myös aiempien täyteen ahdettujen sivujen jälkeen jotain tyhjempää. Pallot erilaisista papereista, pilkullinen lakanapakkauksen kuvasta leikattu, juhlamekkokuvat kaksivuotissynttäreiltä. Mukana kakkupaperia, Tim Holtzin valloittavaa filminauhaa, muutama haaraniitti, tarraa, leimoja ja jälleen mustaa tussia. Pisteenä i:n päälle vielä pari sävyihin sopivaa rusettiakin.


8 kommenttia:

 1. Kerrassaan valloittava kokonaisuus ja täydellisen ihana värimaailma! :)

  VastaaPoista
 2. Oi joi joi kuinka ihana!

  VastaaPoista
 3. taas kerran aivan ihana sivu :) ja ihanaa tuo filminauha, mistähän sitä saisi itsellekin?

  VastaaPoista
 4. ihan mahtava! tykkään kun on ihan musta-valkoinen ja tykkään myös tyhjästä tilasta. ilmapallot on skräpistettävät!

  VastaaPoista
 5. Vau!ompa rauhallinen ja tosi kaunis leiska!Tykkään tosi paljon siitä, että alhalla on paljon asiaa ja vastapainoksi paljon tyhjää tilaa!

  Olen jäänyt ihan koukkuun blogiisi!!Tulee vaan niin harvoin jätettyä kommenttia, vaikka tiedän itsekkin, kuinka mukavaa niitä on saada..Nyt yritän ryhdistäytyä!!=)

  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 6. Witsi noi sun työt on tyylikkäitä! Olispa itelläkin tollasta silmää!

  VastaaPoista
 7. No just!! Tää on ihan _tajuttoman_ hieno!! Nuo ilmapallot on ihan täydellisen ihanat ja rakastan tän sivun rosoista ja samaan aikaan pehmeää tunnelmaa, oijoi <3

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!