20110219

etsintäkuulutuksia

Auta naista mäessä. Minulla on muutamia silmissä siintäviä toiveita. Tähän mennessä metsästys ei ole tuottanut tulosta. Löytyykö sinulta jotain näistä nurkistasi tai oletko nähnyt tällaisen jossain myynnissä? Ostoon johtava vihje palkitaan avokätisesti! Myös samankaltaiset huomioidaan jos ei ihan juuri tätä etsimääni osu vastaan.

*Pyöreä keittiönpöytä yhdellä jalalla. Tiedäthän, sellainen retrohenkinen. Värinä joko musta, valkea tai punainen. Kirkkaanoranssikin käy mutta veikkaan niiden olevan eniten kiven alla jos sellaisia edes on olemassa.


*Lindexin pilvikuosinen takki O:lle. Ruskeaoranssivalkoisena. Saa olla vähän reilumpaakin kokoa, menee sitten varastoon odottelemaan kasvua jos ei ole vielä sopiva.


*Gina Tricotin ihana vanhan roosan värinen pääskytoppitunika allekirjoittaneelle. Tätä huutelin jo joskus aiemminkin mutta ei löytynyt niin ei löytynyt.


*Weekdayn siipiprintillä varustettu musta tunika. Ehtivät perkuleet loppua ennenkuin pääsin paikan päälle.


*Vinoraitaiset Aarikan peltipurkit, ne joita vilahtelee kaikkien muiden blogeissa paitsi minun. Ne joita kaikki muut tuntuvat löytävän kirpputoreilta paitsi minä. Mustavalkoisena tai punavalkoisena.


Kuvat lainattu täältätäältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

16 kommenttia:

 1. Vau, huikea tuo Nelliinan tunika! Ovat kyllä muutkin kelpoja ;)

  VastaaPoista
 2. Pöytä olisi, mutta en myy -ainakaan vielä:D Mutta keltainen saman ajan parisänky kyllä olisi myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa? Ihan ehtaa 70-luvun Askoa:)

  VastaaPoista
 3. Pötä löytyy tuoleineen, mutta sen arvo ja harvinaisuus on rekattu myös täällä joten myyntiin asti ei ole tulossa. :) Tuon metsästäminen voikin olla hankalaa - onnea etsinnöille! :)

  O:lle haettava pilvitakki on IHANA!

  VastaaPoista
 4. Heti oikeiden retrojen jälkeen tuli mieleen Ikea, sieltä saa vastaavan pöydän. DOCKSTA Ruokapöytä

  Jos ihka-aitoa retropöytää halajat, niin sitten en kyllä osaa sanoa.

  VastaaPoista
 5. Heips! Katoppa Huuto.netistä noita peltipurkeja. Etenkin punavalkeita on myynnissä melkeinpä aina.

  VastaaPoista
 6. Purkkien osalta kannattaa kokeilla tosiaan huuto.nettiä. Ja jos Turun suunnalla sattuu liikkumaan niin täällä on keskustassa yksi osto-ja myyntiliike jossa noita on _aina_ myynnissä. Punaisilla, ruskeilla, turkooseilla, vihreillä ja keltasilla raidoilla varustettuna on kävellyt siellä tähän mennessä vastaan, mutta ehdottomasti eniten noita punaisia.

  VastaaPoista
 7. Huuto.netin lisäksi kannattaa vilkaista kaikki käsiin saatavat sisustuslehdet, niissä joissain (esim. Koti ja Keittiö muistaakseni ainakin) on osto- ja myyntipalsta.

  Tradera.com eli Ruotsin "huutis" ei ole ollenkaan hassumpi paikka etsiä yhtä ja toista ainakin hintavertailuna, hakusanoiksi vähän kaikkea sinne päin ruotsiksi, niin yllättäviä löytöjä voi tehdä.

  Ebay on tietysti yksi vaihtoehto, monet käyttävät Ebay.com:ia, itse olen käyttänyt saksanversiota Ebay.de, koska se näyttää hinnat euroissa, lisäksi se jättää Ebay.com:in toimitus vain Amerikkaan -myynti-ilmoitukset pois. Hakukieliksi käyvät englanti ja saksa.

  Traderan ja Ebayn kanssa rahtikustannukset ovat tietenkin ison esineen kanssa erittäin oleellinen osa kokonaishintaa, mutta joskus saattaa löytyä joku ok tapa. Jos tekee hyvän löydön, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan itsekin tutkia, mitä rahtivaihtoehtoja olisi, koska joskus myyjä voi yrittää vetää välistä.

  VastaaPoista
 8. Meillä oli aiemmassa kämpässä tuo Ikean yksijalkainen pyöreä pöytä. Ajoi retrohenkisyytensä tuossa talossa, tosin hieman keikkuvaa laatua.

  VastaaPoista
 9. Rovaniemellä Kahvila Kauppayhtiössä (se on kahvila jossa KAIKKI on kaupan) taitaa olla tuollainen pöytä. Kannattaa kysäistä sieltä!

  VastaaPoista
 10. Lisäys aiempaan kommentiini, joka siis koski pöytää, minkä varmaan ymmärsitkin, vaikken sitä erikseen maininnut :)

  Olen blogistasi ymmärtänyt, että asut pääkaupunkiseudulla tai Helsingissä, siellä päin tuollaiset pöydät menevät liikkeistä aivan suit sait ja hinnat ovat hurjat. Sama ilmiö on kaikissa vähänkin isommissa kaupungeissa ja pienemmissäkin. Kannattaa siis valjastaa kaikki tutut, puolitutut jne., jotka asuvat siten, että lähietäisyydellä (tai vähän kauempankin, jos on auto käytettävissä) käyvät tsekkaamassa vähän hiljaisemmat osto- ja myyntiliikkeet sekä kirpparit. Yllättävissä paikoissa voi törmätä kohtuullisemmalla hinnalla toivottuun juttuun. Kyllä pöytien arvo käsittääkseni melko hyvin tajutaan ihan joka puolella Suomea, mutta jos tavara liikkuu hitaammin, niin hinta voi olla selkeästi edullisempi ja ylipäätään mahdollisuus saada tuollainen käsittääkseni aika haluttu pöytä.

  Monet lukevat edelleen sanomalehtien viikottaisia yksityihenkilöiden kirpputori-, markkina- ja muita vastaavia pikkuilmoituspalstoja. Niihin - toisin kuin Huuto.nettiin - voi jättää ostoilmoituksen, nykyään yleensä näppärästi lehden nettisivulta. Ilmoitukset ovat yleensä aika edullisia ja kannattaa ehkä kokeilla nimenomaan pk-seudun ja isompien kaupunkien ulkopuolisia lehtiä. Joskus lehtien ilmestymisalueista löytyi hyvät karttatiedot Sanomalehtien Liitolta, voipa olla vieläkin.

  VastaaPoista
 11. Peltipurkkeja löytyy vaikka millä mitalla Kaarlenkadulta Kalliosta!

  http://www.wanhakaarle.com/

  t. mäyränen

  VastaaPoista
 12. Meillä oli koulun seinällä ilmoitus että joku myy tuollaisen pöydän ja siihen tuolit. En muista mikä väri enkä hintaakaan, mutta haluatko että laitan sulle siitä ilmoituksesta yhteystiedot?

  VastaaPoista
 13. Minä bongasin äsken Turun Itäharjulla sijaitsevalta kirpputorilta viisi tuollaista raitapurkkia. Neljä puna-valkoista ja yhden ruskea-valkoisen...

  VastaaPoista
 14. No johan! Millähän ne purkit saisi tänne pääkaupunkiseudulle? :D

  VastaaPoista
 15. Pöytäilmoitus oli kadonnut loman aikana koulun seinältä :(

  VastaaPoista
 16. Nija, no höh. Nämä tuntuvat tosiaan olevan yllättävän haluttua tavaraa.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!