20110212

Aika ankeissa tunnelmissa aloitettiin tämä lauantai. P on oksentanut koko yön.

4 kommenttia:

 1. Yäk :( Voimia sinne!! Toivotaan ettei teillä tauti siirtyisi muille.

  Meillä viimeksi jääpalat olivat kova juttu oksutaudissa kun ei edes teelusikallinen vettä pysynyt sisällä. Jääpalat helpottivat ja tuntui että sai jotain juotua.

  Enkä tiedä saisiko oksennustaudissa popsia Rennietä, mutta kun itse olen raskaana ja oli pakko saada edes jotain nestettä pysymään sisällä, rauhoitti Rennie aina hetkeksi vatsaa.

  Voimia!! Ja käsidesiä :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Toivottavasti ei ole sama versio kuin meillä. Poika oksensi ja ripuloi ja tuskaili kovissa vatskivuissa 6 päivää! Se oli kamalaa.

  VastaaPoista
 3. Jaksamisia! Meilläkin vastaava tauti kiersi koko nelihenkisen perheen. Ilmeni vaan jokaisella vähän eri lailla. Muut ripuloi, mutta itseäni oksetti ihan hulluna muutaman päivän ja lihakset oli kaikilla kipeenä. Toivotaan ettei teillä käy näin ikävästi.

  VastaaPoista
 4. Hui onpa monella tätä samaa tautia nyt. :/ Oksennustauti on kyllä ihan vihoviimeinen sairastaminen. Se on vaan jotenkin niin kammottavaa ja vetää ihan veteläksi parempikuntoisenkin kaverin.

  Jääpalat onkin hyvä idea, kokeilen josko P suostuu. Alkaa onneksi tosin jo vähän kai helpottaa ja me ollaan O:n kanssa ihan kunnossa. Ainakin vielä.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!