20110104

yöajatuksia

O:lla on rokotuksista kuumetta ja minulla on uusi sähköhammasharja. P kuorsaa ja pieni potilas simahti juuri unirättiä kädessään mytistäen.

Tämä päivä on ollut kaappien siivousta ja vadelmapiirakkaa. Sisustusideoita ja sijaisia neuvolassa. Postipaketteja ja paperipussilta näyttäviä lamppuja. Suukkoja ja sylissä hyssyttelyä.

Hakuoppaat on julkaistu ja kahvia juotu liiankin kanssa. Kissatkin ovat tänään parkkeeranneet tavallista pontevammin syliin.

Kylpyhuoneessa on uusi oranssi amme, serkkupojalta saatu. Kaappien siivouksessa on se vika, että vaikka niihin käyttää tuntikausia, se ei näy juuri missään. Mitä nyt työhuoneessa jonne on tumpattu kaikki millä ei ole vielä paikkaa.

Minulla on vakaa aikomus. Siivota koko asunto. Kaikki ne elämän kerrostumat. Viedä vaatteita kirppikselle, selvittää epämääräiset paperikasat. Kehitellä tavaroille paikat ja päästä eroon turhasta. Sillä minä en kertakaikkiaan kestä enää kaaosta.

Haluaisin olohuoneeseen betoniseinän, keittiöön valkoiset kaapit. O:lle lintulakanat ja työhuoneeseen lasisen pöydän. MacBookilleni suojapussukan ja itselleni pidemmät hiukset.

P kuorsaa edelleen ja pienessäkin sängyssä on hiljaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!