20110102

ulkomaailma

Ensimmäinen kerta ulkomaailmassa O:n tekemisen jäljiltä tuli kyseisenä päivänä ikuistettua ja nyt se pääsi myös skräppisivuksi. Materiaaleina ihan skräppikamaa, tarroja, paperia, kirjaimia ja lisäksi Clas Ohlsonin numerotarroja, lehdestä leikattu kehys, musta tussi ja leimasin. Niin ja pikkuruinen lintu joka matkasi luokseni eräässä arvonnassa.

En oikein osaa sanoa onko sivu onnistunut vai ei, pidän siitä aika paljon mutta tuohon hetkeen ja kuvaan liittyy myös suuria tunteita ja joten tuntuu, että se on tärkeä juuri siksi. Ja tavallaan silloin tietenkin ihan oikeasta syystä. Täällä samaisesta aiheesta aikanaan tehty blogipostaus.

Haluaisin myös löytää lisää tämäntyyppisiä 12x12 -papereita. Taulukoita, tekstejä, numeroita, sarakkeita, viivoja, piirroksia, luonnoksia ja muita vastaavia. Pitänee jatkaa nettishoppailua.


8 kommenttia:

 1. Todella kaunista! Osallistu ihmeessä johonkin scrap-kilpailuun -olet lahjakas!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/1/11 01:06

  Kyllä huomaa, että sulla on silmää tällaselle. Tuohan on ihan mahottoman kaunis!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/1/11 08:43

  "Ensimmäinen kerta ulkomaailmassa O:n tekemisen jäljiltä" :D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. Kilpailuihin ei taida oikein olla aikaa, tämä on enemmänkin tällaista vastapainoa kun töiden puolesta pyörittelee visuaalista materiaalia niin näissä omissa voi sitten pistää säännöt hiiteen ja irroitella. :)

  Ano, ai kamala! Repesin ihan täysin! Aaaaaaaaaa! Pieni ajatusvirhe tullut näemmä kirjoittaessa. :D :D

  VastaaPoista
 5. Vähän jotain ruudukko meininkiä on My Mind's Eyen Life Stories -kokoelmassa, mutta niiden pohjaväri on tuollainen ekopaperi/craft/ruskea. Ökömököstä sarjaa löytyy ainakin.
  (Yks mun suosikki papruista :D)

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään tästä tosi paljon! Ihan mieletön leiska, ihanat tarrakirjaimet, hyvät tekstit. Kaikkea sopivasti, ei mitään liikaa. Just mun makuun!
  Jos löydät taustapapereita semmosilla taulukoilla, viivoilla, jne - tyyliin kuin tässä - niin kerro mullekin vinkki mistä tilaat ja voidaan tilata kimpassakin jos jossain on kalliit postitukset :)

  VastaaPoista
 7. Riikka, kiitos vinkistä! Olen joskus Ökömököä selaillutkin mutta nyt sieltä tuntui löytyvän vaikka mitä! Omalta osaltaan auttaa kun on nyt kokeillut vähän tätä skräppäilyä niin tietää paremmin millaisia juttuja haluaa. Tein jo tilauksenkin mutta tilinumero oli jotenkin virheellinen. Odottelen asiakaspalvelun vastausta tämän tiimoilta. :/

  Hipsu, tuo Riikan yllä vinkkaama on ihan mahtava, itse pistin sen tilaukseen. Yhteistilausta voisi miettiä kyllä, etenkin Ebay tuntuu olevan ihan pullollaan kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!