20110130

siilisivu

Surulliset ja suloiset siilit saivat oman sivunsa. Tykkään itse valokuvista hurjasti ja lisäksi halusin mukaan tekijän toiseen satsiin laittaman lapun jossa puhutaan shoppailutumpuista. Muu sivu muotoitui jotenkin todella vauhdilla sitten näiden elementtien ympärille.Olen aivan mykkyrällä näistä My Mind's Eyen papereista joita on näkynyt jo aiemmissakin sivuissa. Niittejä kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ja pohjalla on myös All Saintsin pakkauspaperia ihanine teksteineen. Kuplamuovipallukoita, tarrakirjaimia, Sinellin pilkullinen sydäntarra.Pilvet on leikattu hesarista ja lisäilty vähän tussia sinne sun tänne. Kellotaulu on Tim Holtzin ja kirjainhaaraniitti BoBunnyltä, ruskeat pikkuruiset haaraniitit jostain, en muista enää mistä. Mukana myös yksi nasta.


Puuleimasin löytyi joskus Sinellin alesta ja kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ruskealla leimaamista mustan sijaan.

10 kommenttia:

 1. Todella kaunis sivu. Harmoninen, syksyinen.

  VastaaPoista
 2. Täydellinen. jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu. Niin paljon upeita yksityiskohtia ja iiiihana siilipipo. Onneksi saitte uuden, kannattaahan sitä käydä vielä uudestaan kyselemässä sitä vanhaakin. :) Ja vielä viitaten edelliseen postaukseen, aivan ihania nuo kantikkaat valkoiset astiat, mitäs sarjaa ne on?

  VastaaPoista
 4. Taman sun uuden harrastuksen seuraamisen jaljilta oon minakin kayny muutaman kerran miehen tyopaikalla taidetarvikeliikkeessa hiplailemassa kaiken maailman leimasimia, tarroja ja papereita miettien etta osaiskohan sita itekin tehda jotain tuommosta. Toistaseksi on jaany viela hiplailun tasolle, ei niista taitas koskaan noita hienoja tulla! :)

  VastaaPoista
 5. voihan upeus taas kerran <3 nämä sinun työt on kyllä ihan valtavan taidokkaita

  VastaaPoista
 6. Upea! Ihanat värit ja asettelu!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana. Tosi kivasti yhdistelty kaikkia materiaaleja ja värejä!

  VastaaPoista
 8. Ihana sivu! Varsinkin nuo hesaripilvet olivat mun mieleen :)

  VastaaPoista
 9. Valloittava sivu <3 Erityismaininnat ihanan hyväntuulisille kuville ja sanomalehtipilville :)

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia. Tykkään itsekin tosi paljon. Mikähän siinäkin muuten on, että suosin useimmiten hyvin tyhjää ja avaraa taittoa ja sitten näissä skräppihommissa lähtee mopo ihan lapasesta ja tavaraa ja yksityiskohtaa ilmestyy sivun joka puolelle moneen kerrokseen. :D

  Hesaripilvet ovat siintäneet mielessä jo jonkun aikaa, ilmestynevät johonkin muuallekin vielä. Voi kun löytäisi jotain ihania vanhoja kirjoja myös pilvimateriaaliksi ja nuottipaperia kans. <3

  Pipoa on tarkoitus kysäistä tosiaan vielä kun seuraavan kerran käydään Prismassa, toivottavasti löytyisi.

  Astiat ovat muovisia ja Etolasta, jotain niiden omaa sarjaa. Äitini kerran toi. Meiltä löytyy noita kahta kokoa, ottaisin mielelläni lisääkin. :)

  Elli, kokeilemaan rohkeasti vaan! Tämä on ihan hurjan hauskaa!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!