20110121

palloja, punaista ja muffinsseja

Muffinssivuoat odottelevat lauantainta. Tai ainakin osa niistä. Bodyt ovat eiliseltä linssinhakureissulta kun sattui Lindex matkan varrelle. Muffinsseja sielläkin. Perityssä perinnehelistimessä on punainen pallonaama. Saimme helistimen serkkupojalta kun viime vuoden äitiyspakkauksessa ei sitä enää ollut. O osaa jo tarttua siihen ja laittaa sen suuhun.
5 kommenttia:

 1. Hei, kiitos aivan loistavasta vastauksesta siihen lisäsalamajuttuun! Minä kun oon vain kuvannut ja kuvannut, ensin ostelin parempaa ja parempaa digikameraa, kunnes päätin että meille tulee järkkäri ja hankin sen. Kovasti ovat lisäosat kiinnostaneet siihen, mutta en ole ymmärtänyt lisäsalaman ideaa täysin. Nyt ymmärsin, kiitos loistavan suomennoksesi :). Ihanaa päivää! ♥

  ps. ihania palloja ja muffinseja

  VastaaPoista
 2. On ihan pakko kommentoida... (Tai siis oon koko aamupäivän odottanut mahdollisuutta siihen, poika vaan ei ole antanut äidin olla koneella. :D)
  Siitä asti kun oon sun juttuja seurannut (joskus Voimahalilta muutama vuosi sitten kun tilasin paidan sulta), niin oot ollut iso inspiraation lähde. Nyt kun vielä olet alkanut skräppäämään, niin aina vain paremmaksi menee! Vielä kun saisi omaksi edes pikkuisen sun taitojasi. ;)
  Ja vielä nyt kun meillä on melkein saman ikäiset lapset, niin juttujen lueskeleminen on kivaa. Vielä kun siihen olisi aikaa. :)

  Eli kiitos tämänkin päivän piristämisestä!

  VastaaPoista
 3. Ja se vielä piti sanoa, että O:lle hyvää ensimmäistä nimipäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania palloja. Mä oon ihan fiksaantunut noihin pallomyuffinivuokiin, kaapista löytyy jos jonkinväristä.

  VastaaPoista
 5. Hipsu, tosi mukava kuulla jos selostuksesta oli apua! Sitten vaan härpäkkeitä hankkimaan ja kuvia esiin! Ihanaa päivää sinullekin. :)

  Elfrien, tulipa hyvä mieli sanoistasi. Ihana kuulla, että inspiroin. Taidoillakin on tapana karttua mitä enemmän tekee ja havainnoi. Lisää vaan kaikenlaisia kokeiluja, luovuus valloilleen. :)

  Kiitos itsellesi, piristit minun päivääni myös. Ja kiitoksia, välitän terveiset myös O:lle. :)

  Rumbo, palloissa on jotain ihanaa. Niitä kertyy kummasti koko ajan lisää jos jonnekin. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!