20110119

kolmekuinen kaunotar

Nyt kohta melkein nelikuinen neiti poseerasi minulle kolmekuisena ihan varta vasten. Yleensä en niin tarkkaan tallentele mitään tasakuukausia mutta tässä kohtaa tein poikkeuksen. Joulukuussa otettu kuva on etsinyt paikkaansa ja olen ehtinyt testata jos jonkinlaista paperia ja taustaa, koristetta ja koukeroa. Aiemmassa postauksessa mainittu Life Stories -paketti saapui eilen ja pitihän se heti päästä testaamaan. Yhtäkkiä palaset alkoivatkin loksahdella paikalleen ja virallinen kolmekuukautissivu on nyt valmis.


Taustalla siis tätä mainittua Life Stories paperia hentoisilla kukkasilla, tumma suklaanruskea on aiempi ostos BoBunnylta ja itse leikattu linnunnokkamuotoon. Nauhoja on ollut vino pino varastossa odottamassa oikeaa hetkeä ja nyt oli sellainen. Etenkin näitä ruskeita on eri sävyissä ja materiaaleissa tullut hamstrattua vaikka kuinka paljon. Sopivat täydellisesti ruskeaan taustaan. Halusin mukaan arvokkuutta, vähän jopa vanhahtavalla tavalla ja nuo kehykset ehdottomasti. Meidän prinsessalle.


 Kehykset on leikattu jostain lehdestä jo kauan sitten, alemmat tulivat tuossa Life Stories -paketissa. Teksti on tarraa ja ympäriinsä on ripoteltu myös haalean maitokahvin sekä suklaan värisiä haaraniittejä. Kello on myös haaraniitti ja ympyrässä kuvien päivämäärä. Yleensä vierastan vähän päivämääriä ellei niille ole joku selkeä funktio. Tasakuukautiskuvassa se toki puolustaa paikkaansa aika ponnekkaasti.

8 kommenttia:

 1. Ajaton ja tyylikäs! Söpö kuva O:sta!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Ajattomuus oli jotenkin mielessäkin tätä tehdessä, mukavaa että se välittyy. Ja joo, yksi suosikkikuvistani O:sta ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. On tuo lapsi suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Nää sun leiskat on kyllä tosi hienoja.
  Tulee itsellekin himo kokeilla skräppäystä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kerron terveiset eteenpäin. <3

  Hipsu, :)

  Margit, mukavaa jos nämä inspiroivat! Kokeile ihmeessä!

  VastaaPoista
 6. miusta on tullu ihan siun fani täällä...ihania juttuja sulla!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!