20110115

kalenterityttö ja kalvo-ongelma

Suuri Stendig ja sen ensimmäinen kapea liuska joulukuun viimeisistä päivistä pääsi leiskaksi asti. Ja O tietenkin myös. Mukana kolmea erilaista pallonauhaa, kalvoa, tarrakirjaimia ja jo aiemmin nähtyä Marimekon lahjapussukkapaperia. Ja tietenkin mustaa tussia. Kuva vääristää aavistuksen verran, O:n body on enemmänkin ruskea kuin musta ja siitä siis tuo taustapaperin ja tehosteiden värikin.

Millä hitolla te muut liimaatte noita kalvoja? Paperiliima hävittää kuviot niiden painuessa taustapaperia vasten ja supersyanoakrylaatti jätti noin ikävät rannut.
4 kommenttia:

 1. Scotchin kirkas kaksipuolinen teippi on mun käytössä kaikessa skräppäyksessä. Jos mä liimaan jotakin, käytän Scotcin kirkkaaksi kuivuvaa Strong & Precise Glue -liimaa. Kalvojen kiinnittämiseen kyllä yleensä teippiä. Joskus niittejä, joskus ompeleita.

  Tervetuloa taistelemaan kiinnitysaineiden kanssa! ;)

  VastaaPoista
 2. ^Juuri kun ajattelin, että Ellis tietäis :D
  Itsekin käytän kaksipuoleista teippiä lähes kaikkeen.

  VastaaPoista
 3. Mä ompelen ompelukoneella kiinni kalvot. Kaiken mihin liimaa tarvitsen laitan Inkssentialsin Glossy Accents liimaa. Se on pitää kiinni erittäin kovaa ja on erittäin kirkasta. Se kuulemma kestää erittäin hyvin myös aikaa eli kaiken minkä kiinnittää pitäisi pysyä kiinni kuin tauti :D.
  Myös kaksipuoleiset teipit ja erilaiset 3D tarrapalat ovat suuressa suosiossani.

  VastaaPoista
 4. Mä en ole kalvojen kanssa käyttäny kai muuta kuin ompelukonetta ja haaraniittejä. Minialbumeissa suojaavana kantena eli on vaan saranarenkaalla kiinni.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!