20110113

huoltonurkka

Meillähän ei varsinaista lastenhuonetta (vielä) olen käytössä mutta makuuhuoneeseen on jo alunperin perustettu huoltonurkka. Sieltä löytyy kaikki tarvittava vaipoista leluihin ja O:n sänkykin on ihan vieressä pilvilakanoineen ja pingviinipehmoleluineen. Mustavalkoisuutta piristämässä on ripaus oranssia ja nyt  huoltonurkkaa on ylipäätään vähän viilattu. Edellinen hylly oli kapea ja korkea, matalampi kompleksi tuo avarampaa tuntua koko huoneeseen ja tavaratkin löytyvät kurottelematta.

Hoitopöytää asuttaa myös sekalainen seurakunta leluja. Mummin tuoma Olli-Kolli (josta kuvassa tosin vain hännänjuuri ja vähän takajalkaa), Mummun ostama oranssi pupu sekä Mummun äidiltä eli minun mummultani perityt kissapehmot. Ja tietenkin ihana rapiseva Nyytti-Ystäväni kasettilelu jota mytistellään totisena.


Siili on O:n joululahja meiltä. Se on tosin vähän vanhemmalle tarkoitettu mutta en voinut vastustaa kiusausta ja ostin sen jo nyt. Ties jos vaikka ehtivät loppua ennenkuin O on oikean ikäinen. Olkoon koristeena ja ihasteena siihen asti. Oranssi puinen poni on minun leluvarastostani, vanhempieni säästämä. Kuinka osuikaan oikea väri. Kellon on Mummu ostanut joskus aiemmin, työhuoneessa on samanlainen.


Valkoinen pupu on ristiäislahja ja jalanjäljet on tehty isille isänpäiväksi. Brion musta helistin odottelee kärsivällisesti, että O oppii kunnolla tarttumaan. Sitä harjoitellaankin jo kovasti. Ihan kaikkeen.


Kokonaisuudessaan huoltonurkka on pieni mutta varsin toimiva. Äidin esteettinen silmä tosin haaveilee läpinäkymättömistä vaikkapa valkeista säilytyslaatikoista. Olisi vielä siistimpää ja sileää kun räväkät vaatteet eivät hyppisi hyllystä silmille. 

5 kommenttia:

 1. Kaunis! Voi kun nuo pienet jalanjäljet ovat ihanat! Harmittaa kun omalta vauvalta ne tuli otettua vasta melkein puolivuotiaana ensimmäisen kerran kun aiemmat yritykset olivat epäonnistuneet ja sitten asia unohtui:/

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Makunsa kullakin :) itse kaipaan lastenhuoneeseen väriä, samoin kuin muutenkin kotiini.

  VastaaPoista
 4. Ihana pupu! Ihanan perinteisiä leluja muuteskin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiki, ehkä siinä on joku kestoharmitus, meidän ensimmäiset on isänpäivältä ja olisi ne voinut ottaa aiemminkin. :D

  Hipsu, kiitos. :)

  Ano, tämä väriasia tuntuu puhuttavan joka kerta. Toistan siis jo aiempia keskusteluja ja kerron, että kyseisistä kuvista on rajattu pois erittäin värikylläinen kirjahylly ja meidän olohuoneen hallitseva väri on kirkas, hehkuva oranssi. Keittiössä taas on paljon kirkasta punaista. Että kyllä sitä väriä on meillä niin lasten"huoneessa" kuin kotona muutenkin. ;)

  Nanna, minua viehättävät kamalasti tuollaiset perinteisemmät lelut. Otan kaiken irti siitä, että voin vielä vaikuttaa niihin leluvalintoihin. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!