20110112

arjen löytöretkeilijä

Suuren seinäkalenterin lisäksi teki mieli hankkia vielä joku pienempi, mukana kulkeva malli. Kuitenkin niitä kaikenmaailman menoja on koko ajan äitiyslomasta huolimatta ja olisi varmaan hyvä olla se kalenteri mukanakin aina välillä. Lisäksi haluaisin tallentaa ihan tavallisia asioita ja menoja O:lle jonain päivänä katseltavaksi (naureskeltaviksi) skräppisivujen ja valokuvien lisäksi.

Uusi blogituttavuus, Uusi muste, mainitsi eräässä postauksessaan hauskannäköisen ja mielenkiintoiselta kuulostavan kalenterituttavuuden. Lisäpotkua ajatus sai ihanan oranssista väristä ja kaiken kaikkiaan mahtavasta ideasta. Kun näitä sitten vielä tuli vastaan Nudgessa, päätin ostaa omani.

Kalenteri koostuu kalenterisivujen lisäksi ihanista tehtävistä ja vinkeistä vinkeistä.2 kommenttia:

  1. Mulla on tuollainen, ja se on ihana! Ainoa miinus on kalenterin iso koko ja paino. Mitä isompi ja painavampi, sitä harvemmin sitä tulee kannettua laukussa, ja sitä hyödyttömämmäksi kalenteri käy. Varsinkin, jos laukussa kulkee kalenterin lisäksi iso muistikirja, koska sekalaisia ajatuksia, työn alla olevia neuleohjeita ja listoja on hankala kirjoittaa johonkin noin organisoituun aihioon. Kaksi viikkoa on kanniskeltu ja nyt jo tuppaa jäämään kotiin. Joku pienempi ois ehkä sittenkin sopinut mulle paremmin. Mutta kuin ei löytynyt mitää noin ihanaa sopivassa koossa.

    VastaaPoista
  2. Tää kalenteri on kyllä ihan huippu! Minä kuljetan mukanani miehelle tullutta tavallisentylsää Tehyn kalenteria, kun en raaskinut heittää sitä pois. :)

    Ainiin mitenkäs kauan se Stendig matkusti kotiin tilauksen teon jälkeen? :) Mä oon niin malttamaton... :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!