20110114

äänitehosteet

Kun on päivät pitkät vauvan kanssa kotona, huomaa jossain vaiheessa, että kaikkiin toimintoihin sisältyy äänitehoste. Tiedätkö, suu pyyhitään harsolla tuputtelemalla tsuptsuptsup. Tsup. Vauvaa nostetaan huiiiiiii ja pudotettaessa joku esine ollaan tietenkin ihan, että oho. Ooooho. Kääntöoperaatio hoitopöydällä tai valitsemallasi tasolla hiiiiooop. Tai hoppista. Vähän riippuu mihin käännetään ja kuinka vaativa operaatio se on. Lisäksi tietenkin äiti keittää kahvia nooooin ja nousee itsekin sängyltä uppista. Shshshshshshshssss on käytössä aika usein. Eiooooomiitäääänhäätäää kanssa. Shshshshsshhssss. Kissatkin saavat osansa satunnaisesti. Sitten nostetaan taas jotain lattialta, saapuneet postit ehkä. Nooooin. Ja vedetään sukat omaan jalkaan, opppista. Vauva ei tietenkään tässä kohtaa ole enää mailla halmeilla vaan esimerkiksi päiväunilla omassa sängyssään.

8 kommenttia:

 1. :D voi tuota loppua!

  VastaaPoista
 2. Just näin! Ja sitten kun houkutellaan nappaaman tutti suuhun niin lupsunlupsunlupsunlupsulupsun - nooooooiiiin - hyyyyyvääääää :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niiiiiiin tutulta :D

  VastaaPoista
 4. Hehe, kyllä kyllä, tämä näyttä olevan tuttua monelle!

  Meidän reilun vuoden ikäinen poikakin jo selostaa: o-ou. Ja kaikki tsup stpupit ja muut tehosteet tulevat myös jo monona.

  Vielä täytyy kommentoida blogiasi! Olen vasta viimeakoina ruvennut enemmän erilaisia blogeja lukemaan ja kirjoittamaan. Sinun blogisi kyllä ehdottomasti erottuu ja jää mieleen. Varsinkin tuo ilmeisesti paljon kotonanne toistuva musta-valko-oranssi sisustus on mieleen!

  Täytyy tulla lukemaan lisää ajan kanssa!

  VastaaPoista
 5. mulla tota esiintyy, vaikka asutaan kahestaa kaverin kanssa :D mikähän tekosyy itellä vois olla...

  VastaaPoista
 6. Tuttua täälläkin. Löysin itseni yksi kerta kaupasta juttelemasta itsekseni, kun kuvittelin olevani liikkellä vaunujen kanssa ostoskärryjen sijaan.

  VastaaPoista
 7. Juu. Meikä on useaan oteeseen huomannu kaupassa heijaavansa ostoskärryjä ettei niille vaan tuu itku ku ei liikuta. Ehehehe. He.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!