20101201

pingviinien maihinnousu

Meille on jostain syystä pesiytynyt enemmänkin pingviinejä. Niitä löytyy milloin mistäkin. Jokin näissä mustavalkoisissa viehättää.

Pingviinitaulut ovat postikortteja, löytyivät joskus sattumalta. Kuvan kehykset tosin ovat jo rikki eivätkä koskaan ehtineet seinälle asti. Harmittaa ihan pirusti, neliönmallisia kehyksiä kun on hankala kohtuuhinnalla löytää. Kuvat itsessään olivat hetken seinälläkin mutta väistyivät sitten ristikkoeläinten tieltä. Taustalla näkyvä kangas on pelastettu palalaarista. Sitä on vielä pienten pussilakanoiden verran jäljellä kunhan ehdin istahtaa ompelukoneen ääreen.
 Meille kertyy hillittömiä kasoja paperiroskaa joten otin jo aiemmin itseäni niskasta kiinni ja askartelin oveen kyltin mainosmäärää vähentämään.
Kun pingviiniyöpaita tuli vastaan, oli se kertakaikkiaan pakko ostaa O:n öitä sulostuttamaan. Näitä olisi ollut bodeina ja potkareinakin mutta meillä oli eniten tarvetta unihaalarille juuri nyt.

Viimeisimpänä vaan ei lainkaan vähäisimpänä syntyi myös ristiäisten kakkukoriste samasta teemasta. En halunnut mitään perinteisiä tossukoita tai pylly pystyssä nukkuvia vauvoja vaan enemmän jotain meidän näköistä. Kävin jo katsastamassa lelukaupatkin muovipingviinien varalta ja mietimme myös Barbapapoja. Loppujen lopuksi joku huikkasi minulle netissä, että mikset tee itse niitä pingviinejä. Ja niin tosiaan, voinhan minä tehdä ne itsekin. Marsipaanin kanssa en sentään uskaltautunut pelleilemään mutta fimo ajoi asiansa oikein hyvin. Täytyy kyllä myöntää, että pingviinien muotoilu massasta oli haastavampaa kuin miltä se alunperin kuulostaa.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa!
  Ja hauska sattuma nuo ristikkoeläimet, kun ollaan juuri innostuttu poikaystävän kanssa ratkomaan sanat piilossa -tehtäviä :'D Piti laittaa inspiraatio-kansioon muistutukseksi nuo sinun eläimet :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo koriste! Mistä noin söpö pingviiniasu löytyi?

  Sun blogi on mun suosikki, käyn päivittäin tsekkaamassa uusimmat kuulumiset :)

  Sanna

  VastaaPoista
 3. Elmeri, mukavaa päästä inspiraatiokansioosi mukaan. :) Välillä tuntuukin, että samat asiat "leijailevat" ympäriinsä ja putkahtelevat vähän joka suunnasta samoihin aikoihin esiin. :)

  Ano, ihana kuulla, että tykkäät. :) PIngviiniasu on itseasiassa Prismasta, on Tutan mallistoa. :)

  VastaaPoista
 4. Ai Tuttaa, täytyypä kurkkia kaupoilla liikkuessa joululahjaksi omalle pikkumurulle! Joo, tykkään tyylistäsi ja jutuistasi, oon tilannut sulta aikanaan sen fobiakalenterin sekä muitakin tekemiäsi juttuja. Pahanilmanlintu-paitaakin haikailin, vieläköhän sitä vois saada joskus?
  -Sanna

  VastaaPoista
 5. Tuo vauvapingviinihän on ihan Pingun pikkusiskon Pingan oloinen = aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Ano, kyllä pahistakin saa tilauksesta edelleen vaikka vähän hiljaisempaa näin äitiyslomalla onkin. :) Mukava kuulla, että kolahtaa.

  Ano, Pingu onkin meikäläiselle ihan uusi tuttavuus, pitääkin tutustua tarkemmin kun pingviinit kerran kolahtavat. :)

  VastaaPoista
 7. juu ehdottomasti katso pingua! mua aina naurattaa ihan hillittömästi se miltä pingun jalat ja nokka näyttää ku se tuuttailee ääniä ja kävellä läpsyttelee menemään XD

  VastaaPoista
 8. Sandra, kiitoksia vinkistä, ihan mahtavia! <3

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!