20101231

pakkaussuunnittelun aatelia

Itse olen kahvinjuoja henkeen ja vereen mutta teki mieli vaihtaa äkkinäisesti suuntaa kun löysin nämä Clipperin ihanat teet kaupasta. Katsokaa nyt näitä pakkauksia! Voi rakkaus.

Koska en kuitenkaan koskaan ole ihan kunnolla saanut kiinni kuuman sivumakuisen veden juomisesta, päätin pistää näitä pakettiin pukinkonttiin.6 kommenttia:

 1. Nuo paketit on aivan ihania! Paitsi etten kyllä ole meillä päin nähnyt pinkkejä tai oransseja. Täytyy katsoa uusin silmin teehyllyä seuraavan kerran.

  Ihania joululahjoja olette koonneet!

  VastaaPoista
 2. Mä juon noita, ja ne on oikeasti tosi hyviäkin. Ja luomuja :)

  Mutta täytyy myöntää, että osaksi nuo ihana paketitkin vaikuttivat ostopäätökseen :D

  VastaaPoista
 3. Näissä on ihanat pakkaukset. Tähän sarjaan kuuluu semmonen lakritsanjuuritee, se on niin hyvää, maistuu pelkästään lakulle :). Ainoa tee mitä juon, eikä sitä voi oikeasti teeksi kutsua, se on lakuvettä. Kahvinjuojiin kuulun minäkin.

  VastaaPoista
 4. Mäkin postasin näistä pakkauksista jo joskus silloin, kun ilmeen uudistus tuli:) Clipperin tee on toisekseen vielä erinomaisen makuista -Suomessa ainoastaan heidän rooiboksensa vastaa aitoa ehtaa etelä-Afrikkalaista rooibosta!

  VastaaPoista
 5. Nämä on tosi upeita! Olen itsekin miettinyt, viitsisikö ostaa pelkän pakkauksen takia:D Taitaa ne kyllä olla hyviäkin.

  VastaaPoista
 6. Mun tekisi tosiaan mieli ostaa näitä itsellekin vaikka en teetä juo. Tosin voisin tehdä poikkeuksen tuon lakritsiteen kohdalla, kiitos vinkistä hipsu!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!