20101209

nyt ja seuraavaksi

Nyt piirrän kameroita ja kirjaimia, seuraavaksi luonnostelen kuulokkeet ja ääniaaltoja. Juon kahvia ja kohta haen appelsiinin makuista kivennäisvettä. Nyt teen töitä ja kohta kun O herää on ruoka-aika. Nyt olemme vielä kotona mutta seuraavaksi menemme ostamaan fluoresoivaa oranssia kangasväriä. Matkalla taidamme poiketa TaiKissa ja keskustassa treffaamme Mummun.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta :)
  Piirrät niin hyvin ♥

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä näistä sun piirustuksista, että miten sä ne teet? Käsin, piirtopöydällä, millä?

  VastaaPoista
 3. Hipsu, kivaa on ehdottomasti. Ja kiitos. :)

  Kirsikka, käytän aika laidasta laitaan tekniikoita mutta nämä nimenomaiset (kuten aiemmatkin saman tyylin kuvitukset) on ihan käsin piirretty tussilla ja sittemmin skannattu koneelle ja jatkettu photoshopissa viimeistelyä. Piirtopöytäkin minulla on jossain kaapin perällä mutta on viimeisimmän muuton jälkeen ollut käyttämättömänä, sen voisikin kaivaa taas esiin. :) Kaikkein eniten nautin kuitenkin käsin tekemisestä ja pyrin aina tuomaan sitä töihini mukaan jos se vain niihin sopii. Näihin on alunperin toivottu piirroskuvaa ja sitten tietenkin näiden pitää sopia myös asiakkaan graafiseen ohjeistoon, josta värit ja ympyrämuoto mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. Ah, en voi muuta kuin huokailla ihastuneesti! ♥ Just tuon tyylisiä juttuja tahtoisin itsekin tehdä, mutta kun ei riitä taidot eikä luovuus, ei sitten millään. Joskus oikein vihastuttaa oma itseni, kun sitä silmää ei vain löydy...

  Onneksi on olemassa niitä, jotka nämä hommat handlaavat. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!