20101217

nudgePiipahdimme eilen ekologisilla ja ihanilla jouluostoksilla. Tuore lifestyle-liike Nudge Yrjönkadulla oli lyömätön yhdistelmä ihania tuotteita ja erittäin ystävällistä palvelua.


Oikeastaan menimme varsinaisesti noutamaan O:n vaunusuojaa jonka olin tilannut netitse edellisenä päivänä.Ihana printti ja näppärä kiinnitysmenetelmä veivät sydämen. Talven viimoihin ja tuiskuihin tämä on oikein toimiva kapistus. Ei palele sitten pientä nenää tuiskussa ja tuiverruksessa.Perille päästyämme selvisi, että koko liike oli täynnä oivalluksia, ihanuuksia ja reilua kauppaa. Ekologiset ja kestävän kehityksen arvot kunniassa mutta muutettuna upeiksi tuotteiksi. Mukaan tarttui siis loppujen lopuksi vähän enemmänkin kaikenlaista. Pääasiassa pukinkonttiin. Valinnanvaraa oli huimasti mausteista lastenvaatteisiin ja kosmetiikkaan.


O hurmasi kaikki, myyjät kävivät moneen kertaan ihastelemassa ja neiti pisti parastaan. Hymyili, seurusteli ja tarkkaili maailmaa ihan täysillä. Ja mikäs siinä oli tarkkaillessa, äiti sai höyryävän lasillisen glögiä ja katseltavaa riitti.


Suosittelen oikein lämpimästi vierailua Nudgessa, joululahjaostoksilla tai ihan muuten vaan. Taidan itsekin piipahtaa pian uudestaan, jäi muutama juttu vielä mieltä vähän kutittelemaan.

Ja lisätietoa Nudgen sivuilta www.nudge.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!