20101202

mustaa, valkoista ja punaista

Minun ei ollut tarkoitus sen kummemmin joulukoristaa kotia ollenkaan. Tuntuu, että tässä on niin paljon kaikkea muutakin, ettei jaksa eikä ehdikään. Anoppi kyseli kyllä jo, että meinaanko laittaa joulua. En vastannut juuri mitään, mutisin vain.

Sitten lueskelin blogeja ja yhtäkkiä löysin itseni villisti askartelemasta ties mitä karkkia ja kirjainta. Kiitos Likaiselle Parketille, jonka pelkistetty idea villitsi minut aivan täysin. Kaikki nämä ja paljon kuvien ulkopuolella olevaa on tehty jo kotoa löytyneistä tarvikkeista, jämäpaloista ja nauhanpätkistä. 
3 kommenttia:

 1. Oijoi, ihania! Meillä on mustaa, valkoista ja hopeista.

  VastaaPoista
 2. Minäkään en aikonut laittaa joulua. Toissajouluna (eli ensimmäisenä yhteisen kodin jouluna) oli hyvin pienimuotoista, poimimme vain ne perinteet joista molemmat pitivät. Viime jouluna vietimme joulun sijaan Pastafaria ja söimme aattona spagettia. Nyt olen syksyn mittaan huomannut miettiväni joulua ja lahjoja ja koristeita, ja innostun aina lukiessani blogeja ja lehtiä. Huh, mulla on niin paljon koristeideoita, etten tiedä, mihin saan ne kaikki koristeet mahtumaan :D Joten ehkä sittenkin annan sisäiselle jouluhössötyksen vastustajalle periksi ja hössötän niin kauan kuin tuntuu hyvältä. Mutta stressata en aio!

  VastaaPoista
 3. Hipsu, kuulostaa hyvältä väriyhdistelmältä sekin. Kuviahan on varmaankin sit kans luvassa eikö vain? :)

  Inari, joo se on ihan mahtavaa kun alkaa tulvia ideoita! Ja blogit on todella hyviä inspislähteitä. Anna palaa vaan ja hössötä niin paljon kuin sielu sietää! Joulu-flow!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!