20101203

maailman parhaat legginssit ja yksi paita vain

"Mä käyn ihan äkkiä vilkasemassa tota yhtä paitaa vaan." Jättisuuri ultrapehmeä neule löytyi puoleen hintaan Carlingsista, legginssit puolestaan jäivät kutittelemaan mieltä jo aiemmin. En ole legginssi-ihminen lainkaan, vierastan niitä vaikka niitä katukuvassa onkin näkynyt jo pitkään. Olen sitä mieltä, että samalla vaivalla laitan sitten sukkahousut kuin nämä kärjestä auki olevat kapineet ja sukat. Ehkä oma osansa on silläkin, että pökkelöjalkoihin on turha tunkea kamalasti kuviota ellei halua korostaa niin puunrunkomaista ja lyhyyttä entisestään. Mutta sitten! Harmaat kummajaiset yhdistetyillä säärystinlahkeilla ja allekirjoittanut oli myyty. Tutun lempimerkin, Objectin tuotantoa nämäkin ja muuttivat vihdoin eilen vaatekaappiini. Ja mikä parasta. Sopivat täydellisesti sen yhden paidan kanssa jonka ostin Carlingsista. Puhumattakaan siitä miten hienosti ne molemmat sopivat meidän makkarin seinän kanssa.
10 kommenttia:

 1. Ihan kauheeta tollanen ajatustenluonti pois vauvasta taas! Mihin sä oot sen vauvan jättänyt kun tossa sängylläkin yksin makaat? Ja miten sä voit tuhlata aikaa tämmöseen hömpötykseen kun sun pitäis kattoo nukkuvaa vauvaa, surffata netissä suunnittelemassa sen tulevia päiväkotjea, kouluja ja kesätyöpaikkoja, sekä lukea ranskaksi runoja nukkuvan vauvan korvaan että sillä on parhaat mahdollisuudet oppia uusia kieliä sitten isompana.

  Tai voisit vaan kuunnella mun tärkeitä höpinöitä mesessä..

  P.S. Mulle kelapais kyllä samanlainen asu myös.

  S.

  VastaaPoista
 2. Kuolen ihan just nauruun! Ja apua hei, jos mä kuolen nauruun niin sitten se vauva vasta yksin täällä onkin. Isikin pääsee vasta neljältä töistä!

  VastaaPoista
 3. Ei taida isi neljältä kotona :( plääh.

  - tuolla kyseisellä sängyllä makoillut -

  VastaaPoista
 4. Ano, nooh, hyvää kannattaa odottaa. ;P

  VastaaPoista
 5. Tämä tulee hitusen myöhässä... Onnitelut pienen ja suloisen tyttären maailmaan saattamisesta : ) ja joo harmaa on hieno !

  VastaaPoista
 6. Minna, kiitoksia kiitoksia. :)

  Ja kyllä, harmaa rulaa!

  VastaaPoista
 7. Aika vinkea idea nuo saarystinlegginssit - tykkaan. Sinakin naytat kylla sievalta kun sika pienena <3

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavat! Voisivat samantien molemmat muuttaa minun puolityhjään vaatekaappiini. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt löytää kunnon villapaitaa mutta kun ei niitä tule missään vastaan. :/

  VastaaPoista
 9. Ihanat säärystinleggarit! Tarkennatko siis vielä, että ovatko nuo säärystimet kiinni leggingseissä? Ja mistä moisia löytää? Tahtoo, tarvii, haluaa!

  VastaaPoista
 10. Munkin mielestä tämä idea on ihan mahtava. Eli siis kyllä, säärystintä on koko leggareiden alaosa. Kiinni ovat siis. Omani ostin Vilasta, hintaa oli aika paljon mutta kuten sanoin, en ole legginssi-ihminen joten en aio ostaa kuin nämä yhdet ja käyttää ne puhki. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!