20101219

lonkeroita ja haaleita asuja

Pieni mies sai tänään neljävuotislahjaksi ison rekan ja mustekalakortin. Nyt korttikuvat voi jo julkaistakin kun olemme kotiutuneet juhlista. Juhlakalu ei blogia vielä lue mutta syntymäpäiväsankarin äiti lienee vieraillut täällä tänäänkin. Terveisiä vaan S, oli tosi mukavaa ja kakku varsinkin aivan suussa sulavaa. Jälleen kerran! Kiitoksia.

Päällä oli haaleaa, vaaleaa ja edellisessä postauksessakin näkyvä koru. Oleellista on pystyä syöttämään O mutta näyttää mielellään silti suhteellisen ihmismäiseltä. Näissä varusteissa onnistuu molemmat. Paitamekko suurensuurilla taskuilla on Benchin ja siitä on tullut viime aikojen luottovaate. Se on sen verran löysä, että alle laitetun tavallisen topin kanssa voi huomaamattomasti ruokkia jälkikasvua ja se on mukavan kerroksellisen näköinen. Päällä Seppälän All Saints -henkinen neule josta lisää hehkutusta täällä ja kaulassa Vilasta mukaan poimittu ihana oksaprinttihuivi.

3 kommenttia:

 1. Imetys tuo omat haasteensa pukeutumiseen kyllä!
  Noin muuten tykkään tyylistäsi yleensä, yhdistelet uniikkeja juttuja kivasti :) Tosin kun on lyhyt ja käyttää kovin kaapumaisia vaatteita niin saattaa näyttää pulleammalta kuin onkaan! Paitsi raskausröllykän ne kyllä kätkee hyvin, tiedän ihan kokemuksesta :)

  VastaaPoista
 2. Minä eilen shoppailin huiveja ja yksi niistä oli tuo puuprintillinen. Mietin siellä kaupassa, että kenellä tällainen oikein on ja jotenkin päädyin jo sinuun. Sitten selvisi, että yhdellä työkaverilla myös. On se vaan hieno huivi!

  Ja tuo yäpuolella oleva isäpostaus oli kanssa ihanaa luettavaa. Hyvää joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Ano, tuo kaapujuttu on ihan totta kyllä. Kyllähän tätä mahaa kieltämättä allekirjoittaneellekin on vähän jäänyt joten osittain varmaan senkin takia aina jotain säkkiä eksyy päälle. Eron huomaa kyllä kun löytyy joku mahasta huolimatta istuvampi vaate, sitä "hoikistuu" kerralla. :D Korkkareilla on myös sama efekti, kun pituutta tulee painoon nähden lisää reippaasti kerralla. Aika usein silti hiihtelen Emuissa. Se on tämä kotiäitilook mikä nykyisin valtaa alaa. :D

  Piparminttu, hahah, huomaa kyllä aina kun on jotain mikä toimii. Niitä alkaa yllättäen ilmestyä joka puolelle. :)

  Ja isi kiittää. Hyvää joulua sinullekin meiltä kaikilta. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!