20101212

kysy ja toivo

Kommenteissa on vilahdellut niin kuvatoiveita kuin kysymyksiäkin. Pistetään kysymys- ja toiveviikko käyntiin, voin sitten samalla kertaa vastailla vähän isompaankin satsiin. Myös kuva- tai muita toiveita voi esittää. Parhaan postausidean saatan palkitakin jos oikein vinkeitä vinkkejä tulee. Udella ja vaatia voi siis viikon verran, ensi sunnuntaihin, 19. päivään asti tämän postauksen kommenttiboksiin.

9 kommenttia:

 1. Minua kiinnostais teidän kodin joulu, sekä joululahjasi miehelle :) koska haen vinkkiä mitä ostaisin omalleni.
  Lisäksi edellisen postauksen sormus sormessasi olisi ihana nähdä! Se on niin mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 2. hei, itseäni tulevan lisääntymisen tiimoilta kiinnostaa pään sisäiset seikat, joita olet jonkin verran kyllä sivunnutkin jo.. mutta mikä lapsen syntymän jälkeisessä ajassa on yllättänyt eniten? mikä siinä on parasta, mikä raskainta? oletko kokenut muuttuneesi ihmisenä äitiyden myötä? kuinka isä konkreettisesti teillä osallistuu arjessa? entä kuinka hoidat duuniprojektisi nyt, aikataulutatko ne löyhemmin vai antaako pikkukaveri tehdä duunia tarvittavat määrät?

  kiitos vielä kivasta blogista, toivottavasti hyvä meininki jatkuu vielä pitkään :)

  VastaaPoista
 3. lempipaikat kotikaupungissa? kuvattuna, siis! ymmärrän hyvin, että vauvan kanssa tää on hankala toteuttaa, mutta jos edes muutaman saisi tallennettua olisin iloinen :)

  ja sitten, kollaasi joululahjatoiveista! yleensä inhoon bloggareiden tekemiä näitä, mutta luulen että täältä voisi löytyä muutaki kun lahjakortti H&M:ään.. 8)

  VastaaPoista
 4. haluaisin selvityksen siitä, miten ja millaisissa työvaiheissa ja millä apuvälineillä teet tuollaisen jonkin simppelin graafisen kuvan. olen tosi kiinnostunut, enkä ole koskaan nähnyt miten ammattilaiset kuviaan työstää.

  VastaaPoista
 5. Mietin vähän samoja kuin Hannakin. Osin siksi että vaikka rakastan muksuja, niiden hankkiminen tuntuu todella etäiseltä ja vastuun määrä ahdistaa kurkussa.
  Oikeastaan minua kiinnostaa se, että oletko aina halunnut jälkikasvua? Tai enemmänkin että onko lasten hankkiminen ollut luonnolliselta tuntuva parisuhteen jatkumo jo nuorella iällä vai onko äitinä olemisen kaipuu tullut esim. parin vuoden sisään?
  (Mikäli kysymys on liian henkilökohtainen niin ymmärrän, kaikki eivät varmaan halua liian henkilökohtaisia tuntoja vuodattaa julkisesti :))

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnostaisi, miten ja millaisten mutkien ja ajatusten kautta olet päätynyt juuri graafisen suunnittelun pariin? :) Muistaakseni olet kuitenkin opiskellut jotain ihan muuta Taikissa?

  VastaaPoista
 7. Esikoisemme syntyi 23.1o, ja seuraan suurella innolla blogiasi. Samoja ajatuksia kirjoitat ja se auttaa kun tietää jonkun muunkin pohtivan äitiyden ihmeitä. Ja kuvat kertovat juuri sopivasti miten se oma Nyytti kehittyy parin viikon sisällä.

  Itse asiaan, toivon kuvaa sun "askartelupöydästä"/työhuoneesta. Vallitseeko siellä hallittu kaaos vai siivoatko aina jälkesi.
  Omaa askartelupöytääni ei saa siivota koska inspiraatio häviää roskien mukana :)

  T: Saija Ja Olivia

  VastaaPoista
 8. Et ilmeisesti vastannut tähän aikoinaan esitettyyn kysymykseen: www.voimahali.fi/vh/showthread.php?p=3912243&#post3912243. Olisi kiva kuulla vähän siitä miten olet tuon sekatyöläisyyden "bisnespuolen" hoitanut ja oletko kokenut sen käytännössä kuinka helpoksi / vaikeaksi asiaksi.

  Kirjoitit helmikuussa raskauteen liittyen "voipi olla, että tämän enempää ei tänne näy vaikka tiedän miten raivostuttavaa on ensin kertoa vähän ja sitten ei ollenkaan". Ajattelitko siis aluksi jättää koko aihepiirin blogin ulkopuolelle ja miksi niin? Kerrontaahaan on sittemmin kuitenkin riittänyt.

  Tuolla oikealla lukee "välillä mauton kakara". Miten se ilmenee? Kuvia? :D

  Jonkunlainen visuaalisten mieltymystesi kehittymistä vuosien varrella kuvaava kuvasarja olisi myös vinkeä!

  VastaaPoista
 9. Miten saat tehtyä kakku/suklaa korut niin hienosti? Miten yhdistät erivät? Cernit massasta tehtyjä?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!