20101229

kolme kuukautta

Mihin aika oikein katoaa. Tai ajantaju paremminkin. Onko se O jo todella kolme kuukautta? Ja sitten taas toisaalta tuntuu kuin hän olisi ollut täällä aina. On vaikea enää muistaa miltä tuntui ennen O:ta. Se kaikki tuntuu nyt niin kaukaiselta ja vieraalta. Ja samaan aikaan kaikki menee niin nopeasti. Ei ole enää meillä pientä vastasyntynyttä vaan maailmaa tarkkaileva, kiljuva pieni tenava. Haikeana laittoi äiti jo pieniä vaatteita myytävien pinoon. Onnea O! Tänään tasan kolme kuukautta.

Otettiin sen kunniaksi ihan virallishenkiset potretit. Uudessa robottibodyssä ja ihanassa hupparissa. Puoli tuntia kuvaussession jälkeen meni koko satsi pyykkiin.


9 kommenttia:

 1. Ihana pullaposkinen O! :}

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea, itse suloisuus!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Meillä isompi täytti tänään 14 kk ja pikkuinen pian 3 kk. Tippa silmässä pakkasin illalla pienimpiä vaatteita pois. Sama juttu vuosi sitten. Enää niille ei taida olla käyttöä :(

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pienelle!
  Meikäläinen aikoo jotain vaatteita jättää säilöön, niin saavat mukelot sitten aikanaan, jos jälkikasvua tulee. Oli nimittäin ihanaa pukea omia vanhoja tai jopa isovanhempien vanhoja vaatteita omille mukeloille.

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija liittyy mukaan! :)

  Oikeinpaljon onnea pienelle O-pojalle ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia onnitteluista, välitän juhlakalulle joka tosin rankan eilisen mummin kanssa seurustelun jälkeen kuorsaa edelleen. :D

  Riikka, mäkin olen laittanut muutamia ihanimpia säästöön, josko sitten joku päivä antaisi ne O:lle. :)

  Nanna, tervetuloa mukaan. :) P.S. vaatekerran poikamaisuudesta huolimatta, O on tyttö. ;)

  VastaaPoista
 7. Ylläolevasta tuli mieleen miksi puet tyttöä niin tummiin väreihin? Onko ne vaan omia lemppareitasi? Kerran törmäsin blogiin jossa äiti vaatetti lapsensa vain musta-valkoisella, oli musta vähän ankeaa jotenkin. Vauva tarvii värejä ympärilleen jo kehityksenkin vuoksi..Ehtiihän sitä isona päättää mitä värejä tahtoo käyttää. Enkä nyt mitenkään koe että tyttö pinkkiin ja poika siniseen, oma poika käyttää oranssia, keltaista, punaista, vihreää, ruskeaa..

  VastaaPoista
 8. Ano, omaa silmää toki miellyttävät vähän tummemmat sävyt mutta jos katsot tarkkaan niin meillähän nimenomaan puetaan oranssiin, pinkkiin, ruskeaan, kermanvaaleaan, beigeen, vihreään, punaiseen ja niin edelleen. Eniten on varmaan noita kirkkaita oransseja ja suklaanruskeaa vaatteissa. Kaikki eivät toki päädy kuviin asti. Noin yleensä yritän pukea yhteensopivia päälle, eli jos on oranssia bodyssa niin päässä on oranssiruskea myssy ja jos taas päällä on vaaleanpunaista niin lapasissa ja sukissa on sitten samaa. :)

  VastaaPoista
 9. Lapsen kehityksen kannalta on kyllä ihan sama minkä väriset vaatteet on päällä. Niitä värjä näkee kyllä ihan riittävästi ympäristössä joka tapauksessa. :) Ja sehän on sitten vaan makuasia minkävärisiin tykkää lapsensa pukea. S

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!