20101231

keksikarnevaali

Jatketaan joululahjalinjalla kun viimeisetkin paketit on pukinkontista jaettu. Hauskan lisänsä tämän postauksen purkkeihin toi samaa ideaa käyttänyt S jolta saimme oman purkillisen keksitarpeita jo aiemmin. Kyseli vielä pirulainen ohjeestakin muutamaa juttua minulta meseitse, tietämättä, että samaa ohjetta luettiin. Hymistelin itsekseni ja vastasin toki.

Bongasin kerroskeksipurkkien ohjeen jo viime jouluna mutta en ehtinyt kokeilla. Ei nytkään liiemmälti luppoaikaa ollut mutta idea oli niin hauska, että halusin yrittää. Ohje on vähän mukailtu netistä löydetystä, minun purkkini kun olivat vähän pienempiä kuin alkuperäisessä. Halusin myös tehdä eri värisiä joten ostin karkkeja laidasta laitaan. Lasipurkit on kierrätetty meiltä pitkin vuotta, kankaana ylijäämätyynyliinan kangas ja nauhatkin olivat omista kätköistä. Etiketit ja ohjelaput ovat omaa käsialaa.
9 kommenttia:

 1. Mahtava idea ja kauniita purkkeja! Oletko testannut ohjeen, tuliko hyviä keksejä?

  VastaaPoista
 2. Kivoja edullisia lahjoja olematta tusinakamaa!

  VastaaPoista
 3. me saatiin ystäväperheeltä "joulukukkasena" samalla systeemillä toteutettu muffinsisysteemi. Tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Oi hyvä ihme! Mielettömän makean näköisiä, etiketit on niin justiinsa, samoin kansien koristus, namiiiii ♥, miii laikkk!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä lahjaidea! Aivan loistava :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3/1/11 08:49

  siis apua, miksi mä en ole törmänny tämmösiin ollenkaan, miten tää homma niinku oikein toimii?

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen ano, testasin S:n antamaa purkkia ihan tässä hiljattain kun meille tuli yllätysvieraita. Hyvin toimi. Ja ohjehan on siis sama molemmilla. :D Itse olen tosin mittaillut aika suurpiirteisesti kaiken mukaan.

  Muut, olin itsekin ihan innoissani tästä ideasta kun löysin tämän. Ja ohjettahan voi muuttaa ja varioida itse vaikka miten. Tuo muffinijuttukin kuulostaa hyvältä. Itse vaihdoin mm. pähkinät ohjeesta pois ja tilalle rusinoita. Kekseihin kun nyt voi laittaa mitä vain. :)

  Viimeinen ano, niin siis idea on yksinkertaisuudessaan se, että mittaat valmiiksi keksitaikinan kuivat aineet lasipurkkiin päällekäin jolloin ne näyttävät hauskalta ja saaja voi sitten lisätä rasvan ja kananmunan ja leipoa saamansa keksit itse. :)

  VastaaPoista
 8. NAM! Miten ihana ja hauska idea - ehdottomasti käyttöön :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!