20101222

(joulu)kiireitä

Ei ainakaan ole tylsää. Sen verran paljon on ohjelmaa joka päivä. On lahjaostoksia, paketointia, taittoa ja kuvituksia. O:n kanssa oloa ja siivousta. Pyykkejä, tiskejä, kissoja, koruja, kortteja, etikettejä. Pieniä hetkiä P:n kanssa.

Eilen pääsin painamaan joululahjaksi menevää hupparia. Oli muuten varsin hauskaa, kuvia luvassa myöhemmin kunhan paita tavoittaa saajansa ensin. Lähtee nimittäin tänään matkaan. Eilen on myös askarreltu koruja. Viime hetken shoppaajille Limboon. Vien ne tänään mennessäni kaupungille muutenkin.

Öisin, päiväunien aikaan ja syöttäessä on taitettu kolmella kielellä. Kuvitukset ovat vielä vähän vaiheessa mutta taitto on jo oikoluettu. Pääsivät ne muutkin joululomalle ajoissa.

Lahjoista ei voi oikein paljastaa vielä mitään mutta sanotaan näin että on mitattu ja sulatettu, pistetty mahtumaan, valittu värit toisiinsa sopiviksi, kääritty kissojen kanssa sellofaaniin. Etsitty kauniita rasioita kaappien kätköistä. Lähipiirissä on pieniä jo sen verran, että lelukaupasta tullessa oli takakontti täynnä erilaisia autoja. Kokkailusta innostunut kummityttö saa pehmoruokia ja allekirjoittaneen tekemät menut niihin.

Loput lahjat ostan tänään. Eilen olin aamulla hammaslääkärissä. Pyykkiä on kestotestailun myötä varmaan tuplamäärä ja kissat osallistuvat erityisen mielellään kaikkeen mahdolliseen. Olivat myös oksentaneet turvakaukaloon. Postissakin on jonotettu, keksin viime tipassa, että haluan sittenkin lähettää joulukortteja. Arvaahan sen taas miten niitä väännetään hiki hatussa kun inspiraatio iskee. Mutta kun teki mieli.

O on aurinkoinen ja innoissaan. Menossa mukana kuin olisi aina ollut. Äitiäkään ei enää hirvitä niin paljon lähteä kaupungille vaunuilla.

Mietin joskus aiemmin yhden viikon dokumentointia. Ihan arjen asioita mutta tuli sellainen olo, että eihän meidän elämässä tapahdu mitään. Tuntuu tapahtuvan. Tästäkin viikosta olisi saanut mainion kirjasen kuvineen päivineen.

3 kommenttia:

 1. Hihhii, tuosta viikosta tulisi hiki lukiessa:) Mutta on se ihanaa kun inspiraatio iskee ja varsinkin kun saa sen myötä paljon hyvää aikaiseksi. Kuulostaa tosi upeilta nuo sinun työstämäsi asiat!

  Hyvää joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Täällä avattiin eilen pehmeä paketti ja tuo painamasi huppari on aivan varmasti parhaita lahjoja, joita olen eläissäni saanut...Meinaa sanat loppua kesken, niinku miehiltä yleensäkin. Mikäli lausetta jatkaisin, niin sisältö olisi varmasti pursuilevaa tekstiä täynnä isoja kiitollisuuden osoituksia, taitojen kunnioittamista ja joulutoivotusten ohella erittäin hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiki, kyllä tässä on kieltämättä hikoiltu välillä. :D

  Jokizan, no johan nyt. Menin ihan sanattomaksi. Ihana kuulla, että on mieleinen. <3 Ja hyvää uutta vuotta sinnekin!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!