20101109

tuulitukka

Maailma on muuttumassa valkoiseksi ja vaatekerroksia on lisättävä sitä mukaa kun kylmenee. Shoppailureissulle valikoitui melko harmaaskaalaisia vaatteita ja lisäksi ripaus ruskeaa. Harmaa imetyshuppari (se netistä tilattu *naur*) on superlämmin ja pehmoinen päällä, karvaliivi ja paksut säärystimet kruunaavat kokonaisuuden. Huivi on vanha tuttu jo aiemmista asukuvista. Vaunuihin kuuluvasta hoitolaukusta on aika nopeasti liu'uttu takaisin vähän enemmän oman näköisiin laukkuihin. Tänään vaipat, harsot ja muut tykötarpeet kulkivat mukavasti tutussa Gollassa. Ja niin, pisteenä i:n päällä hilpeä tuulitukka hyytävän räntämyrskyn nostattamana.

2 kommenttia:

  1. Hauska asu, ja täysin ystävällinen vinkki toiselta Äidiltä; pukeudu lämpimästi kun imetät pientä, rintatulehduksen riski on olemassa ja se on hirveä tauti! Vilustuminen on yksi syy sairastua siihen. Terkuin: tulehduksen sairastanut mamma

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, olenkin juuri pähkäillyt tässä niin omaa kuin Ellinkin vaatetusta kun alkoi sataa lunta ja ilma muuttui hyytäväksi. Tuo huppari on ihan superlämmin ja nyt onkin jo aika kaivella niitä talvitakkejakin esiin. Ellille ostin lämpöpussia niin ei palele sitten kaukalossa eikä vaunuissa. :) Rintatulehdus vähän hirvittää kieltämättä ja yritän kyllä kaikin keinoin sen välttää jos vain mahdollista.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!