20101130

seinällä

O sai päiväuniensa aikana uutta katseltavaa. Seinälle pääsi kokoelma ristikkoeläimiä, numerosarja sekä pieniä hehkulamppuja. Halusin jotain selkeää ja mustavalkoista  vastapainoksi värikkäälle kirjahyllylle. Kokosin koko konkkaronkan paikalleen sekalaisista askarteluvarastoistani. Numerot ovat tarroja Ohlsonilta, hehkulamput puolestaan Ikean lamppulaatikoista leikattuja. Eläimet tulostin pienen photoshoppailun jälkeen itse ja mustat kapalevyt sain työkaverilta viime kesänä. Ja numeroistahan muodostuu siis O:n syntymäpäivä.6 kommenttia:

 1. tyylikästä ja mahtavaa ideointia!

  VastaaPoista
 2. Kerrankin järkevän näköistä lastenhuoneen sisustusta! Sit kun joskus jakaannun, hankin sut tekemään mun lastenhuoneen. ^^

  VastaaPoista
 3. Komppaan edellisiä, tosi mahtavan näköistä! On jo etukäteen hirvittänyt (vaikka en siis vielä lisääntymässä olekaan), että sitten joutuu kestämään pelkkää pinkkiä tai sinistä. Sulta saa hienoja ideoita, jotka toivottavasti säilyy mielessä mikäli joskus tarvitsee lastenhuonetta ryhtyä sisustamaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :) Itsekään en tosiaan ole niin hörhelöiden ja vaaleanpunaisen perään. Niitäkin toki saa sitten kun neiti osaa itse pyytää. Siihen asti mennään äidin mieltymysten mukaan. :)

  Joku tosin ehti jo eräällä keskustelupalstalla miettiä, että onpa vauvalla siinä mustavalkoinen elämä. Onneksi tuossa ihan noiden kuvien vieressä on se supervärikäs kirjahylly. :D

  Hauw, olisikin hauskaa sisustaa jollekin muullekin. :)

  VastaaPoista
 5. Minähän en vauvoista yhtään mitään siis tiedä, mutta jostain muistan joskus kuulleeni, että ihan pienet lapset erottavat väreistä parhaiten mustan ja valkoisen. Tai kai siis tuollaiset isot kontrastit. Että siihen voi aina vedota. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!